11.000 TL sistem toplama

Patateslim

Hectopat
Daha fazla  
Ben bayağıdır araştırıyorum ama bulamadım. Bana 11 bin TL'ye masasastü dizebilecek birisi var mı? Monitör ve kasa sadece, kulaklık ve mouse yok 11bin TL bütçem var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet çok güzel ama hem SSD'si düşük hem bütcemden 700 TL fazla ve benim 11bin TL içinde monitörde almam lazım.

Bu sistem uzun süre duracak gibi gözüküyor yaşınızı bilmiyorum ama bayramda el öpüp bir şekilde sistemi düzenleyip alabilirsiniz.

Özelleştir kısmına gelerek bunları yap:

1626692437041.png

RAM 2 tane olsun. O şekilde sepete ekle. Benim hesabımla ₺ 8,094 tutuyor.

Monitör olarak MSI 23.8" OPTIX G241 Gaming Monitör, FHD, IPS, 144HZ, 1MS, HDMI+DP : Amazon.com.tr: Bilgisayar bunu al.
Bu sistem 10 bini bile geçmiyor. Performansı(yaklaşık olarak) aşağıda:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Eki Görüntüle 1112342

Monitör olarak MSI 23.8" OPTIX G241 Gaming Monitör, FHD, IPS, 144HZ, 1MS, HDMI+DP : Amazon.com.tr: Bilgisayar bunu al.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Hocam benim sistem daha iyiydi sadece işlemci yükseltmesi gerekiyor ve bayramda aldığı para ile bakacak sistemlere.

Eki Görüntüle 1112342

Eee soğutucu olarak sıvı soğutmayı seçtim ama 250 GB SSD biraz düşük değilmi
Hocam benim sistem daha iyiydi sadece işlemci yükseltmesi gerekiyor ve bayramda aldığı para ile bakacak sistemlere.
Knk senin sistem çok pahalı 11700tl bide bu işin monitörde var

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı