11.000 TL Sistem Toplama

BayFreedick

Hectopat
Daha fazla  
11K'ya bir bilgisayar topladım, sorup soruşturup bazı parçalardan emindim. İşlemci, ekran kartı gibi ama Vatan Bilgisayar'dan aldım ve bazı parçaları bulamadım örneğin anakart ve kasa. Onları orada seçtik 10.700 civarlarına bu bilgisayarı toplamış oldum, sizlerin fikirlerini almak istedim. Daha çok render ve çalışmak içi bir sistem olacak, sizce beklentiyi karşılar mı? Fikirleriniz varsa erken müdahale yapabiliriz. Teşekkürler şimdiden.

17950002_815174868630731_32149817_o.jpg

O kadar sistem toplamışsınız bence güç kaynağını ve kasayı ayrı almanız daha iyi olur.
Küp kasa toplamıyorsanız ben FE ekran kartı almanızı önermem açıkcası, hem daha sıcak çalışır After-martket soğutucu olanlardan hem de daha gürültülüdür. 1080Ti için beklemek lazım anlıcağınız biraz, şu an fiyatları uygun iken 1080 alınabilir, o da oldukça güçlü bir ekran kartı.

@Tolga Uysal Teşekkürler yorumlarınız için, hani ilerde 4K bir monitör almak istiyorum üst performans verecek o yüzden TI almayı tercih ettim. Şuan ki sistemde performans açısından sıkıntılı şeyler varmı acaba anakart vs render için bakarsak alınabilir bir sistem mi genel olarak?

Performans olarak sıkıntı yaşayacağınız sanmıyorum, sadece 1800x oyunlarda kendini 2k üstünde gösteriyor diye okumuştum. Render'da da bir sıkıntı zaten yaşatmayacaktır. 4K monitör için evet Ti daha uygun ancak şu an almak mantıklı değil. Yine de almak istiyorsanız alın, özel soğutmalı olanlardan düşük performans vermeyecektir, biraz daha sıcak çalışacak ve sesli çalışacaktır. Eski zamanların blower GPU'larının sesleri kalmadı artık, tahammül edilebilir derecedeler. :D

En mantıklı yol olmasa da orta yollu ekran kartı alıp yaza kadar idare edip yazın VEGA'da çıkmış iken Ti ile kıyaslayabilirsiniz, bu da bir seçenek.

Ben beğendim.

Ama ben bu fiyata sistem toplasam Kasa ve PSU'yu değiştirirdim.

Tercih meselesi. Bu sisteme çok kral bir kasa alırım ben.

1800X ve GTX 1080 TI zaten. Fazla söze gerek yok. Efsane.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı