11.000 TL'ye klavye fare ve kulaklık önerisi

Mc_Tuto

Centipat
Makaleler
1
Yer
Türkiye
Arkadaşlar merhaba, şu an bu yazıları mutlulukla yazıyorum. Çünkü sonunda istediğim, hayal ettiğim sistemi toplayacak parayı buldum. Her bir sorum için ayrı konu oluşturacağım tabii ki, lâkin burada genel olarak bir yardım istiyorum.

Bilgisayardan önce ekipmanları toplayacağım. Klavye, mouse, kulaklık. Bir tık profesyonel olarak tercih etmek istiyorum. Bu 3'ü için toplam bütçem 11.000 TL.

Uyum adına, aynı marka olsun istiyorum. Bu tür konularda en iyisi hangisidir ve siz hangisini tercih ediyorsunuz?

Bir de klavye, mouse, kulaklık önerisi yaparsanız sevinirim.

Arkadaşlar merhaba, şu an bu yazıları mutlulukla yazıyorum. Çünkü sonunda istediğim, hayal ettiğim sistemi toplayacak parayı buldum. Her bir sorum için ayrı konu oluşturacağım tabii ki, lâkin burada genel olarak bir yardım istiyorum.

Bilgisayardan önce ekipmanları toplayacağım. Klavye, mouse, kulaklık. Bir tık profesyonel olarak tercih etmek istiyorum. Bu 3'ü için toplam bütçem 11.000 TL.

Uyum adına, aynı marka olsun istiyorum. Bu tür konularda en iyisi hangisidir ve siz hangisini tercih ediyorsunuz?

Bir de klavye, mouse, kulaklık önerisi yaparsanız sevinirim.

1737927515455.png

3 ay önce almıştım bu parçaları ve hepsinden teker teker gayet memnunum zamanında razer serileri ve rival serisi kullanan birisi olarak söylüyorum. eksi olarak sadece mouse'un delikli yapısı zaman geçtikçe temizlik işini zorlaştırıyor. ihtiyacına göre kulaklığı kablosuz olarak da tercih edebilirsin.

Eki Görüntüle 2408267

3 ay önce almıştım bu parçaları ve hepsinden teker teker gayet memnunum zamanında Razer serileri ve Rival serisi kullanan birisi olarak söylüyorum. Eksi olarak sadece farenin delikli yapısı zaman geçtikçe temizlik işini zorlaştırıyor. İhtiyacına göre kulaklığı kablosuz olarak da tercih edebilirsin.

Umarım ciddi değilsinizdir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı