11.000TL'ye HP TG01-2012NT alınır mı?

Kumar oynamak gibi bir şey o zaman bu? Varsayımlar üzerine böyle bir sistemi almak veya almamak istemiyorum. Kesin bir bilgisi olan arkadaş yok mu sistem hakkında?
Siz değerli yöneticilerin bana bir fikir vermesini rica ediyorum. Teşekkürler.
@Recep Baltaş @Ali Güngör

Hıyar çıkıp çıkmayacağını almadan anlayamayız galiba. :D
3060Ti ekran kartının sahte olma ihtimali vs. korkutuyor beni. Alırsam taksitle satın alacağım. Eğer iade edersem taksitle aldığım için ay ay paramı ödeyecekler.
dostum bilemem bence alma ya riske atma ve hayır 3060Tİ sahte olma ihtimalı düşük ben bu fiyatlarda 3060 olan bi PC gördüm gayet sağlam çalışıyordu sadece bu üründe 8 GB ram az ve arttırılması lazım

Kumar oynamak gibi bir şey o zaman bu? Varsayımlar üzerine böyle bir sistemi almak veya almamak istemiyorum. Kesin bir bilgisi olan arkadaş yok mu sistem hakkında?
Bence almayın büyük ihtimal yükseltme yaptığınız falan garanti bozulacak, hiç uğraşılmaz. Adam gibi RTX 3060' lı bi' sistem alın.

Bence almayın büyük ihtimal yükseltme yaptığınız falan garanti bozulacak, hiç uğraşılmaz. Adam gibi RTX 3060'lı bi' sistem alın.

Dostum bilemem bence alma ya riske atma ve hayır 3060 Ti sahte olma ihtimalı düşük ben bu fiyatlarda 3060 olan bir PC gördüm gayet sağlam çalışıyordu sadece bu üründe 8 GB RAM az ve arttırılması lazım

Görüşleriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar. Konunun ilk başında da dediğim gibi RAM ve PSU'yu sonradan değiştirebilirim. Orada bir sıkıntımız yok. Önemli olan 3060 Ti'ın performans kayıpsız olup olmaması.

Görüşleriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar. Konunun ilk başında da dediğim gibi RAM ve PSU'yu sonradan değiştirebilirim. Orada bir sıkıntımız yok. Önemli olan 3060 Ti'ın performans kayıpsız olup olmaması.
Ekran kartı güçlü olsa da kayıp olur. Kasanın hava akışı yok. O kasa o ekran kartına eziyet.

Kart bu olabilir.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.jpg
    Screenshot_1.jpg
    74,2 KB · Görüntüleme: 192

Sonradan değiştirdiğinizde HP bütün parçaları ve sistemi garanti dışı bırakacaktır.
RAM eklemeye muhtemelen bir şey demezler ama orijinal RAM'leri saklamanızı öneririm.
PSU değişirse %100 garanti dışı kalır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı