Darksandor
Kilopat
Hocam hayırlı olsun. Amazon’da 1.099 TL idi. Keşke alsaydım.QP'den Samsung monitör ile günü kapattık.
LC24FG73FQMXUF
24", Curve, 144Hz, 1ms, VA Panel
1599TL
evet aynen dediğiniz gibi. insan güvenemiyor orası doğru.Maalesef kayseri'deyim kargo işide sıkıntı olur önce parayı istersiniz illaki ben de ürünüelinizde kalacak bir ürün değil zaten satabilirsiniz rahatlıkla. Sahibinden get açabilirseniz iyi olur ama arctis 3 açılmamış kutulu zaten değil mi
Maalesef önce paryı yollama gibi bir şey yapamam dediğim gibi sizde de aynı güven problemi var bende deevet aynen dediğiniz gibi. insan güvenemiyor orası doğru.ben kendime güveniyorum. yanlışımız olmaz. isterseniz hala mevcut. musterisi yok. get malesef fiyat farkı cok oluyor.
Link atar mısın?Biraz öyle olmuş hocam. 189 TL' ye aldım.
335tlden getle halledersek olurr. 300e gelir yine bana. işte sahibinden in %si fazla yada kaçsa artık. Tam hesabı yapamamış olabilirim.Maalesef önce paryı yollama gibi bir şey yapamam dediğim gibi sizde de aynı güven problemi var bende deİzmir içi elden satmanız daha sağlıklı olacaktır
Ta kendisi. Benim de birinci sıradaki monitördü sonra AOC 24G2U çıkınca ona kaydım. Aşağıdaki konuda ileriki mesajlara bakarsan tartıştık baya 1199 TL düşmüş diye sonra 1099 düştü. Daha birçok konu var satın alanlar var.
Ki şu an bile böyle bir fiyat var seninkinden ucuz. Hepsiburada 1398 TL.
Acer VG240YPbiip 24" 144Hz 1ms vs AOC 24G2U
Arkadaşlar merhaba, bu iki monitör de aynı sanırım sadece biri daha ucuz. Panelleri bile aynı duruyor aradaki fark marka farkı mı yoksa ekstra bir fark var mıdır? Acer olan 1044 TL AOC olan da 1259 TL. https://www.qp.com.tr/aoc-24g2u-24-1ms-144hz-fhd-freesync-gaming-monitor...www.technopat.net
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.