Bütçenizi 15.000₺ mi yaptınız ?Ya hocam bilmiyorum bir anda Far Cry 6 alacaktım nasıl kaldıracak dedim anlık. Ama işlemcidede 12 çekirdeğe gerek yok sanırım.
Bütçenizi 15.000₺ mi yaptınız ?Ya hocam bilmiyorum bir anda Far Cry 6 alacaktım nasıl kaldıracak dedim anlık. Ama işlemcidede 12 çekirdeğe gerek yok sanırım.
Bütçenizi 15.000₺ mi yaptınız?
Tamamdır 2-3 dakikanı alıcam.Peki hocam şimdi şunu söyliyeceğim konu dağıldı biraz ama işlemcisi güzel.
Soğutucusu olan (içinde)
Monitörü olan (veya sonradanda alabiliriz)
15000TL'lik bir bilgisayar atabilir misiniz bana özür dilerim sizide çok uğraştırdım ama ben bulamadım yani.
Gerekirse 15.000TL'ye çıkartabililirim.
Beklemekteyim.Tamamdır 2-3 dakikanı alıcam.
Paranıza değecek bir şey arıyorum zorladı baya.Beklemekteyim.
Beklemekteyim.
İçinde fan var değil miParanıza değecek bir şey arıyorum zorladı baya.
![]()
PCH S Class 1.1 | Intel i5-14400F | 16 GB DDR5 | ASUS RTX 4060 8 GB | 512 GB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Değiştirecekleriniz ;
İşlemciyi 5600X yap
Anakart Asus Prime B550M-K AMD B550 Soket AM4 DDR4 4600(OC)Mhz mATX G yap
Ram i Team T-Force Delta RGB 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz CL16 Siyah Gaming (Oyuncu) Ram
yap.
Mükemmel bir bilgisayar oldu.
İçinde fan var değil mi?
Kasa da var gibi görünüyor. Sıvı soğutma istiyorsan 15300 oluyor. (fan olmayabilir)eğer yoksa kasanın camını çıkartıp çok toz almiyacağı bir yere koyabilirsin.
Bunun neyini beğenmediniz ?Hocam ya yeniden bir şey isteyeceğim içinde fanı olan ve monitör olan bir sistem toplayabilir misiniz çok özür dilerim 15000TL bütçe yeniden işlemci ekran kartı fark etmiyor kafanıza göre normal sistem gibi işlemciye pek de gerek yok.
Bunun neyini beğenmediniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.