_RastgeleAdam
Hectopat
- Makaleler
- 1
9. nesil önermek mi? Bu bütçede? Aşağıda linklerini bıraktığım parçalar kat kat iyi. Bekleme şansınız yoksa 2070 alıp geçin. 9. nesilden 10'a büyük bir nanometre ilerlemesi kat edildi. 9. nesil almak mantıksız.Attığım sitede stok yok sadece @Agathos ben ne 12 k sı bir git ya 10900K diyom ya.
![]()
Intel i5-10400F Altı Çekirdek 2.90 GHz Kutulu İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Intel i5-10400F Altı Çekirdek 2.90 GHz Kutulu İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Intel i5-10400F Altı Çekirdek 2.90 GHz Kutulu İşlemci özelliklerini incele, 2.958,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
MSI B460M-A PRO Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI B460M-A PRO Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI B460M-A PRO Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 1.999,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
SanDisk Ultra 3D SDSSDH3N-500G-G25 PCI-Express 3.0 500 GB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SanDisk Ultra 3D SDSSDH3N-500G-G25 PCI-Express 3.0 500 GB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! SanDisk Ultra 3D SDSSDH3N-500G-G25 PCI-Express 3.0 500 GB M.2 SSD özelliklerini incele, 1.084,80 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Adata XPG Pylon 650B-BKCEU 650 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Adata XPG Pylon 650B-BKCEU 650 W Power Supply arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
![]()
MSI MAG FORGE 100R ARGB Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
MSI MAG FORGE 100R ARGB Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Patriot 8 GB DDR4 3200Mhz Ram(Bellek) - PVS48G320C6 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Patriot 8 GB DDR4 3200Mhz Ram(Bellek) - PVS48G320C6 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
(2 adet RAM)
Ara toplam: 3.967,06
Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
İlanla birlikte toplam: 10.167,06
Dostum yok diyorum attığın ekran kartı eski stoklu fiyatları piyasada yok.Teşekkür ederim yorumların için ama eski fiyatlı hesapla kendin orada senin attığın parçalarAttığım sitede stok yok sadece @Agathos ben ne 12 k sı bir git ya 10900K diyom ya.
9. nesil önermek mi? Bu bütçede? Aşağıda linklerini bıraktığım parçalar kat kat iyi. Bekleme şansınız yoksa 2070 alıp geçin. 9. nesilden 10'a büyük bir nanometre ilerlemesi kat edildi. 9. nesil almak mantıksız.topladığım
Kendi sistemim de öyle psu ne önerirsin dostum ?9. nesil önermek mi? Bu bütçede? Aşağıda linklerini bıraktığım parçalar kat kat iyi. Bekleme şansınız yoksa 2070 alıp geçin. 9. nesilden 10'a büyük bir nanometre ilerlemesi kat edildi. 9. nesil almak mantıksız.
9. nesil önermek mi? Bu bütçede? Aşağıda linklerini bıraktığım parçalar kat kat iyi. Bekleme şansınız yoksa 2070 alıp geçin. 9. nesilden 10'a büyük bir nanometre ilerlemesi kat edildi. 9. nesil almak mantıksız.
Dostum yok diyorum attığın ekran kartı eski stoklu fiyatları piyasada yok. Teşekkür ederim yorumların için ama eski fiyatlı hesapla kendin orada senin attığın parçalar.
Kendi sistemim de öyle PSU ne önerirsin dostum?
25 Şubat'ta çıkacağı söyleniyor şuanda 3060 çıkmadı zaten. 14-15 tutuyor dediğiniz ekran kartları stok olmadığından dolayı pahalı satıldığı için. 25 şubatı bekleyin belki uygun bir fiyattan güzel bir stokla çıkar.Piyasa 3060 ekran kartı yok ki o dediğiniz özellikte toplamaya kalksam 14-15 tutuyor.ilk o şekil düşünmüştüm
İ5 10600k fiyatı 2binden aşağı değiş şuan.Bütçe olarak çok aşmakta
Mining yapanlar yüzünden sanmıyorum kalacağını ve uyguna geleceğini.Ama bekleyebilirimde
Boş boş konuşmayın lütfen.Fakat o zamanda 3-4 yıl sonra geride kalır.
Ben erkan kartı atmadım ki?
XPG Pylon öneririm. Bu arada i5 10600 de kullanılabilir, 10400F attığım şimdi aklıma geldi.Dostum yok diyorum attığın ekran kartı eski stoklu fiyatları piyasada yok.Teşekkür ederim yorumların için ama eski fiyatlı hesapla kendin orada senin attığın parçalar
Kendi sistemim de öyle psu ne önerirsin dostum ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.