11.500 TL oyun bilgisayarı toplama

Bütçe
1000-11.500
Attığım sitede stok yok sadece @Agathos ben ne 12 k sı bir git ya 10900K diyom ya.
9. nesil önermek mi? Bu bütçede? Aşağıda linklerini bıraktığım parçalar kat kat iyi. Bekleme şansınız yoksa 2070 alıp geçin. 9. nesilden 10'a büyük bir nanometre ilerlemesi kat edildi. 9. nesil almak mantıksız.

(2 adet RAM)

Ara toplam: 3.967,06

İlanla birlikte toplam: 10.167,06

Attığım sitede stok yok sadece @Agathos ben ne 12 k sı bir git ya 10900K diyom ya.
Dostum yok diyorum attığın ekran kartı eski stoklu fiyatları piyasada yok.Teşekkür ederim yorumların için ama eski fiyatlı hesapla kendin orada senin attığın parçalar
9. nesil önermek mi? Bu bütçede? Aşağıda linklerini bıraktığım parçalar kat kat iyi. Bekleme şansınız yoksa 2070 alıp geçin. 9. nesilden 10'a büyük bir nanometre ilerlemesi kat edildi. 9. nesil almak mantıksız.topladığım
9. nesil önermek mi? Bu bütçede? Aşağıda linklerini bıraktığım parçalar kat kat iyi. Bekleme şansınız yoksa 2070 alıp geçin. 9. nesilden 10'a büyük bir nanometre ilerlemesi kat edildi. 9. nesil almak mantıksız.
Kendi sistemim de öyle psu ne önerirsin dostum ?

Fakat o zamanda 3-4 yıl sonra geride kalır.
Dostum yok diyorum attığın ekran kartı eski stoklu fiyatları piyasada yok. Teşekkür ederim yorumların için ama eski fiyatlı hesapla kendin orada senin attığın parçalar.

Kendi sistemim de öyle PSU ne önerirsin dostum?

Ben erkan kartı atmadım ki?

Son düzenleyen: Moderatör:
Piyasa 3060 ekran kartı yok ki o dediğiniz özellikte toplamaya kalksam 14-15 tutuyor.ilk o şekil düşünmüştüm

İ5 10600k fiyatı 2binden aşağı değiş şuan.Bütçe olarak çok aşmakta

Mining yapanlar yüzünden sanmıyorum kalacağını ve uyguna geleceğini.Ama bekleyebilirimde
25 Şubat'ta çıkacağı söyleniyor şuanda 3060 çıkmadı zaten. 14-15 tutuyor dediğiniz ekran kartları stok olmadığından dolayı pahalı satıldığı için. 25 şubatı bekleyin belki uygun bir fiyattan güzel bir stokla çıkar.

Fakat o zamanda 3-4 yıl sonra geride kalır.

Ben erkan kartı atmadım ki?
Boş boş konuşmayın lütfen.
Dostum yok diyorum attığın ekran kartı eski stoklu fiyatları piyasada yok.Teşekkür ederim yorumların için ama eski fiyatlı hesapla kendin orada senin attığın parçalar

Kendi sistemim de öyle psu ne önerirsin dostum ?
XPG Pylon öneririm. Bu arada i5 10600 de kullanılabilir, 10400F attığım şimdi aklıma geldi.
Bu arada şaka yapmıyorum rüyamda 10400F gördüm ve size bunu attığımı hatırladım. Sonrasında uyandım ve yazdım, bir şey yazarsanız en erken yarın cevap verebilirim. Okul olduğu için erken yatıyorum. :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı