11 bin TL bütçe ile ikinci el iPhone XR alınır mı?

S21 FE kullanan arkadasim ile XR takasi yaptim. On kamerada XR'in daha iyi oldugunu, arka kamerada ise ezici bir ustunlukle S21 FE'nin daha iyi oldugunu belirtti. Ayni dusuncelere ben de sahibim. S21 FE (Snapdragon) ile S20 FE'nin kamera sensoru ayni. Arka kameraya onem veriyorsaniz S20 FE alin. Ayrica kuvvetle muhtemel iOS 17, XR, XS ve XS Max'in son iOS surumu olacak.

Bu arada XR'de telefoto yok, makro yok, genis aci yok. Ve tum bunlara ek olarak ekrani IPS, cozunurlugu 828p. Yani magaradan kalma bir cihaz.
Ayıp oluyor hocam magaradan kalma felan.

Selam. Arkadaşımın 10-11k bütçesi var. İkinci el telefon alacak. Kamera ve batarya onun için önemli. Oyun oynamaz. Instagram ve Snapchat çok kullanır. Artık iPhone kullanmak istiyor. İkinci elde o fiyatlara temiz XR'lar var. Hatta birisi ile konuşup 10.000 TL'ye anlaştık. Ben ona XR yerine S20 FE de önerdim. Hatta S20 FE kullandığım için telefonu incelemesine de izin verdim ve genel olarak beğendi fakat ön kamerasını beğenmedi. Alınabilir dedi fakat yine de iPhone kullanmak istiyor. Ön kamera onun için önemli. Biraz da kararsız gibi. S20 FE almazsa neler kaybeder, ön kamera olarak hangisi daha iyi? Açıklayıcı bir şekilde yanıtlarsanız sevinirim çünkü yazdığınız yorumları direkt olarak kendisine göstereceğim.

S20 FE kamerası da bence iPhone XR'den daha iyi. Pişman olur. Her yönüyle S20 FE daha iyi.

X serisine yöneliyorsa güncelleme önemli değil. Neden S20 FE almıyor ki? Üstelik sıfır garantili yani.

Ama işte Apple hayranlığı ve XR kronik sorunlu değil miydi düz X gibi?

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı