Merhabalar, iş için kullanılmak üzere laptop alacağız. Maksimum bütçe 10-11 bin TL.
istenen özellikler
ekran boyutu: 15.6'dan büyük ekran 17-17.3" gibi.
işlemci: Intel i7 veya aynı performansı verecek AMD.
bellek: 16 GB.
disk: SSD olacak, en kötü ihtimal 256 GB olabilir.
işletim sistemi: Windows olmak zorunda ("matriks" programı için şart)
ekran kartı: görüntü versin, yeter. Oyun oynanmayacak.
*Bulabildiğimiz tek örnek olan Monster Abra A7 v11.2.2 17.3" haricinde tavsiyelerinizi bekliyoruz.
Ekran kartı: görüntü versin, yeter. Oyun oynanmayacak.Tulpar alın hocam RTX'li modeller var ya da 3060 alın mosterın.
11 bin TL render veya oyun için kullanılmayacak bir bilgisayar için çok fazla gibi geldi. Sunucu olarak da kullanılacağını sanmıyorum. Fiyatı laptoplar için normal mi bilmiyorum ama masaüstü için çok fazla.Merhabalar, iş için kullanılmak üzere laptop alacağız. Maksimum bütçe 10-11 bin TL.
İstenen özellikler
Ekran boyutu: 15.6'dan büyük ekran 17-17.3" gibi.
İşlemci: Intel i7 veya aynı performansı verecek AMD.
Bellek: 16 GB.
Disk: SSD olacak, en kötü ihtimal 256 GB olabilir.
İşletim sistemi: Windows olmak zorunda ("Matriks" programı için şart)
Ekran kartı: görüntü versin, yeter. Oyun oynanmayacak.
*Bulabildiğimiz tek örnek olan Monster Abra A7 v11.2.2 17.3" haricinde tavsiyelerinizi bekliyoruz.
ekran kartı: görüntü versin, yeter. Oyun oynanmayacak.
11 bin TL render veya oyun için kullanılmayacak bir bilgisayar için çok fazla gibi geldi. Sunucu olarak da kullanılacağını sanmıyorum. Fiyatı laptoplar için normal mi bilmiyorum ama masaüstü için çok fazla.
Borsada işlem yapılacağından "tık" dememesi gerekiyor. Aksi takdirde büyük zararlara yol açabilir..Ekran kartı: görüntü versin, yeter. Oyun oynanmayacak.
11 bin TL render veya oyun için kullanılmayacak bir bilgisayar için çok fazla gibi geldi. Sunucu olarak da kullanılacağını sanmıyorum. Fiyatı laptoplar için normal mi bilmiyorum ama masaüstü için çok fazla.
Monster gibi markalara yönelmeyin.
Borsada işlem yapılacağından "tık" dememesi gerekiyor. Aksi takdirde büyük zararlara yol açabilir.
Hocam sağ olun ancak bunların hepsi 15.6".
Monster gibi markalara yönelmeyin.
Ne alakası var dostum, adam oyun oynanacağını söylemiyor. Bütçeden kısıp ekran kartına yatırım yapmasına gerek yok. Mantıklı düşünmeden yorum atmayın.Niye Monster dolandırıcı mı?