11 bin TL İş için 17" güçlü laptop tavsiyesi

Bütçe
10-11 bin TL

Mjollnir

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
SMMM
Merhabalar, iş için kullanılmak üzere laptop alacağız. Maksimum bütçe 10-11 bin TL.
İstenen özellikler
Ekran boyutu: 15.6'dan büyük ekran 17-17.3" gibi.
İşlemci: Intel i7 veya aynı performansı verecek AMD.
Bellek: 16 GB.
Disk: SSD olacak, en kötü ihtimal 256 GB olabilir.
İşletim sistemi: Windows olmak zorunda ("Matriks" programı için şart)
Ekran kartı: görüntü versin, yeter. Oyun oynanmayacak.

*Bulabildiğimiz tek örnek olan Monster Abra A7 v11.2.2 17.3" haricinde tavsiyelerinizi bekliyoruz.

Merhabalar, iş için kullanılmak üzere laptop alacağız. Maksimum bütçe 10-11 bin TL.
istenen özellikler
ekran boyutu: 15.6'dan büyük ekran 17-17.3" gibi.
işlemci: Intel i7 veya aynı performansı verecek AMD.
bellek: 16 GB.
disk: SSD olacak, en kötü ihtimal 256 GB olabilir.
işletim sistemi: Windows olmak zorunda ("matriks" programı için şart)
ekran kartı: görüntü versin, yeter. Oyun oynanmayacak.

*Bulabildiğimiz tek örnek olan Monster Abra A7 v11.2.2 17.3" haricinde tavsiyelerinizi bekliyoruz.

Tulpar alın hocam RTX'li modeller var ya da 3060 alın mosterın.

Tulpar alın hocam RTX'li modeller var ya da 3060 alın mosterın.

İstenen özellikler
Ekran boyutu: 15.6'dan büyük ekran 17-17.3" gibi.
İşlemci: Intel i7 veya aynı performansı verecek AMD.
Bellek: 16 GB.
Disk: SSD olacak, en kötü ihtimal 256 GB olabilir.
İşletim sistemi: Windows olmak zorunda ("Matriks" programı için şart)

11 bin TL render veya oyun için kullanılmayacak bir bilgisayar için çok fazla gibi geldi. Sunucu olarak da kullanılacağını sanmıyorum. Fiyatı laptoplar için normal mi bilmiyorum ama masaüstü için çok fazla.

ekran kartı: görüntü versin, yeter. Oyun oynanmayacak.

11 bin TL render veya oyun için kullanılmayacak bir bilgisayar için çok fazla gibi geldi. Sunucu olarak da kullanılacağını sanmıyorum. Fiyatı laptoplar için normal mi bilmiyorum ama masaüstü için çok fazla.

Hocam ekran kartına önem vermeseniz bile yine güçlü bir ekran kartı alın bu fiyata masaüstü alabilirsiniz daha ucuza ama taşıyacaksanız laptop şart.

Ekran kartı mühim olabilirse bütçe arttırılarak;

Oyuncu tarzı olmasın ekranı büyük olsun derseniz.

Borsada işlem yapılacağından "tık" dememesi gerekiyor. Aksi takdirde büyük zararlara yol açabilir..

Niye Monster dolandırıcı mı?
Ne alakası var dostum, adam oyun oynanacağını söylemiyor. Bütçeden kısıp ekran kartına yatırım yapmasına gerek yok. Mantıklı düşünmeden yorum atmayın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı