11 bin TL İş için 17" güçlü laptop tavsiyesi

Bütçe
10-11 bin TL
Dediğim gibi, oyun oynanmayacak, tasarım yapılmayacak, sadece CPU gücüne ihtiyaç var.

Hocam tamam ben ağzımı kapattım linç yiyeceğim yoksa hiç kimse beni anlamıyor bir şey demiyorum.

Bizde arkadaşa diyoruz ki Monster'a gerek yok yukarıda linkleri olan I7-10 17.3 Windows 10 Pro olanlar daha mantıklı diyoruz işte. Oyun gözünden bakıyorsunuz Monster almak zaten belli başına hata iş için gereksiz olur.

Tamam ben sustum.

Aslen MSI GF75 Thin bu laptop, yani tık diyeceğini sanmıyorum. Monster'de ise Abra ve Tulpar görünümlü abralardan(v20.2, v20.3, v19.2) uzak durun. Diğerleri bütçenize uymuyor, eğer bütçeniz 13500'e çıkarsa MSI'ın işlemcisi daha yüksek bir modelini atabilirim.

Oh be arkadaşım sen beni anladın.

Yani kimse kusura bakmasın ama 10k lık ekran kartsız laptop önermişler hocam biz çöp önermedik bizde 10. nesil i7 önerdik. Aynı işlemi yapacak ikisi de 1000 TL verip daha iyisini almak varken o çöp Lenovolar neye anlamadım vallahi bu adam hiç mi grafik tasarım yapmayacak hiç mi ileride güncellemek için satmayacak laptopu RTX laptop satmak nerede o saçma sapan laptopları satmak nerede.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı