Paneli bunla aynı. Güzel değil ayrıca. Kontrast oranı yerlerde kalmış bir monitör.Kullanalı 4 ay oldu. Güzel bir monitör, tavsiye ederim.ASUS 27" ROG STRIX XG27ACS 1Ms 180Hz 2K IPS FREESYNC/G-SYNC GAMING MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS 27" ROG STRIX XG27ACS 1Ms 180Hz 2K IPS FREESYNC/G-SYNC GAMING MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Bütçe çıkar mı?
![]()
ASUS TUF Gaming VG27AQML1A 27 inç 260Hz 1ms 2K QHD Adaptive Sync Fast IPS Pivot Gaming Monitör
TUF Gaming VG27AQML1A Oyuncu Monitörü – 27-inç, QHD(2560×1440), 260Hz’e hız aşırtma (gerçek 240Hz), ELMB Sync, Freesync Premium™www.gaming.gen.tr
Bende tavsiye ederim 1 aydır kullanıyorum mükemmel.Kullanalı 4 ay oldu. Güzel bir monitör, tavsiye ederim.ASUS 27" ROG STRIX XG27ACS 1Ms 180Hz 2K IPS FREESYNC/G-SYNC GAMING MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS 27" ROG STRIX XG27ACS 1Ms 180Hz 2K IPS FREESYNC/G-SYNC GAMING MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Çıkıyorsa alıp geçin.Çıkabilir.
Dostum nasıl paneli aynı ? "Gamepower %93 DCI-P3 sRGB %126" benim attığım ise "%97 DCI-P3 sRGB %133"Paneli bunla aynı. Güzel değil ayrıca. Kontrast oranı yerlerde kalmış bir monitör.
Eki Görüntüle 2568519
Gamepower olan:
Eki Görüntüle 2568520
Görselleri ekledim panellerin aynı olduğunu görebilirsiniz. ACS ne sonuç veriyorsa Gamepower'da o sonucu vermeye yakın.Dostum nasıl paneli aynı ? "Gamepower %93 DCI-P3" benim attığım ise "%97 DCI-P3"
hmm, anladım.Görselleri ekledim panellerin aynı olduğunu görebilirsiniz. ACS ne sonuç veriyorsa Gamepower'da o sonucu vermeye yakın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.