11 bin TL'ye 3060'lı kasa alınır m?

BIOSTAR racin Z490-A var minimum bu olması lazım değil mi?

BIOSTAR nasıl bir marka bir fikrim yok Gigabyte kadar iyi midir bilmiyorum bir şey demem yanlış olur.
Ama iyi de olabilir bir fikrim yok ben Gigabyte kullandım bu zamana kadar ve çok iyi anakartlar bana hiç sorun çıkarmadı.
Stabil bir OC yapamazsınız. Gelecekte 11.nesil için anakart da değiştirmeniz gerekir. Bunların dışında aşırı büyük bir fark yaşamazsınız.

Kalitesiz olan ne var acaba o sistemde PSU dışında?

Aldığı bellek in çipleri iyi değil ve MHz hızı düşük anakartı 4400 destekliyor ama gerçekten düşük bir MHz hızı var ileride değiştirilmeyecekse bu RAM'ler bence değiştirilmeli, soğutucusu kötü bir soğutucu hava soğutucu olup çok iyi işlemci soğutucular var piyasada, depolama ve anakart hakkında bir şey diyemem ama kullandığım markalar değil SSD'yi Samsung kullanıyorum ve onu öneririm. Anakart ı da Gigabyte gibi sorun çıkarmayacak iyi anakartlar çıkaran bir markadan almasını tercih ederim anakart önemli sonuçta. HDD yazılmamış HDD 1 TB alsın markanın çok önemi yok HDD de Seagate'te olur en uygunu o zaten.

BIOSTAR racin Z490-A var minimum bu olması lazım değil mi?

Söylemeyi unuttum Z serisi için 900 TL çok uygun o anakarta içim pek ısınmadı Z serisi en ucuzu 1400 TL olur genelde benim bildiğim.
Bilinmeyen bir marka bir de alacaksan bunu düşünüp al sorun çıkarmasın sonra
B serisi alabilirsin gelecekte değiştirmeyi düşünmüyorsan çünkü 11.nesil desteklemez markası da Gigabyte onu alsan çok daha iyi olur

Söylemeyi unuttum Z serisi için 900 TL çok uygun o anakarta içim pek ısınmadı Z serisi en ucuzu 1400 TL olur genelde benim bildiğim.
Bilinmeyen bir marka bir de alacaksan bunu düşünüp al sorun çıkarmasın sonra.
B serisi alabilirsin gelecekte değiştirmeyi düşünmüyorsan çünkü 11.nesil desteklemez markası da Gigabyte onu alsan çok daha iyi olur.

11.nesil desteklemese ne olur?

11.nesil desteklemese ne olur?

11.nesil bir işlemci takamazsın, ya da herhangi bir 11.nesil parça takamazsın, desteklemez.
Ama alabilirsin eğer değiştirmeye niyetin yoksa.
11.nesil bir işlemci takamazsın, ya da herhangi bir 11.nesil parça takamazsın, desteklemez.
Ama alabilirsin eğer değiştirmeye niyetin yoksa.

11.nesil de işte bu Şu anki işlemcilerden sonraki senelerde gelecek işlemciler örneğin.

O zaman almıyorum parça toplamak istiyorum amacım o ama ekran kartının fiyatı düşmeyecek adım gibi eminim stok sorunu çözülmeyecek.
Hocam B460 anakart almanız sizi öldürmez. Başta attığınız sistem güzel. Sadece PSU değişebilirsiniz size ulaşınca. Bütçeniz varsa onu alın. 10600KF ve 3060 sağlam parçalar. Sistemin kalanı da gayet güzel.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı