E ege yağcı Femtopat Katılım 30 Nisan 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2023 #1 3060 Ti, i7 11 nesil, 8x2 16 GB RAM formattan sonra Valorant'ta FPS'im 250'den 150'e düştü. Performans düşüsü yaşadım. Ne yapabilirim?
3060 Ti, i7 11 nesil, 8x2 16 GB RAM formattan sonra Valorant'ta FPS'im 250'den 150'e düştü. Performans düşüsü yaşadım. Ne yapabilirim?
Jeagerjaquezz Decapat Katılım 15 Nisan 2023 Mesajlar 330 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2023 #2 Büyük ihtimalle formattan önce grafikler düşükteydi formattan sonra orta ve ya yüksek grafiklere geçmiş olabilir Formatını usb ile yapmadıysan ssd ve ya diskinde önceden yükledigin uygulamaların izi kalıyor ve aynı uygulamalarda izi kalınca fps düşebiliyor Artı 0 Eksi
Büyük ihtimalle formattan önce grafikler düşükteydi formattan sonra orta ve ya yüksek grafiklere geçmiş olabilir Formatını usb ile yapmadıysan ssd ve ya diskinde önceden yükledigin uygulamaların izi kalıyor ve aynı uygulamalarda izi kalınca fps düşebiliyor
KS KS E ege yağcı Femtopat Katılım 30 Nisan 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2023 #3 Jeagerjaquezz dedi: Büyük ihtimalle formattan önce grafikler düşükteydi formattan sonra orta ve ya yüksek grafiklere geçmiş olabilir Formatını usb ile yapmadıysan ssd ve ya diskinde önceden yükledigin uygulamaların izi kalıyor ve aynı uygulamalarda izi kalınca fps düşebiliyor Genişletmek için tıkla... usb ile yaptım hiçbirşey değişmedi Artı -1 Eksi
Jeagerjaquezz dedi: Büyük ihtimalle formattan önce grafikler düşükteydi formattan sonra orta ve ya yüksek grafiklere geçmiş olabilir Formatını usb ile yapmadıysan ssd ve ya diskinde önceden yükledigin uygulamaların izi kalıyor ve aynı uygulamalarda izi kalınca fps düşebiliyor Genişletmek için tıkla... usb ile yaptım hiçbirşey değişmedi