11. sınıf 2. dönemde açık öğretime geçilir mi?

Serhanks

Hectopat
Merhabalar, 11. sınıfa gidiyorum ve bazı hastalık nedenlerinden 2. dönemde açık liseye geçmeyi planlıyorum ancak bunu nasıl yapabilirim, tarihleri ne zaman bir fikrim yok. Söylerseniz sevinirim (meslek lisesinde okuyorum).

Son düzenleyen: Moderatör:
@Serhanks, mesleki açık öğretim geçmeni tavsiye etmiyorum açıkçası. Onun dışında alacağın krediye göre net bir şey söylemem daha doğru olur.

@Serhanks, geçebilirsin tabii ki. Muhasebeci olmak istiyorsan mesleki açık öğretim senin için uygun olacaktır. Ama 12. sınıfta da staj olacak, bunu biliyorsun değil mi?

@Serhanks, geçersin. Problem oluşturmaz ancak mesleki açık öğretimde de belirli gün okula gidiyorsun, bunu biliyorsun değil mi? Yani açıkçası mesleki açık öğretime geçmekten ziyade ben örgün eğitimde kalırdım.

@Serhanks, geçersin. Problem oluşturmaz ancak mesleki açık öğretimde de belirli gün okula gidiyorsun, bunu biliyorsun değil mi? Yani açıkçası mesleki açık öğretime geçmekten ziyade ben örgün eğitimde kalırdım.

Evet biliyorum örgün eğitime devam edemem çünkü devamsızlıktan kalacağım belirli gün okula gideceğimizde dersler kaç saat oluyor bir bilginiz var mı?

@Serhanks, evet. Sınavları kolay oluyor ve test oluyor. Meslek sınavları hakkında pek fikrim yok ancak Edebiyat vs. gibi derslerin sınavları oldukça basit oluyor. Son 5 senenin çıkmış sorularını çözmeni kesinlikle öneririm.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı