Merhabalar, 11. sınıfa gidiyorum ve bazı hastalık nedenlerinden 2. dönemde açık liseye geçmeyi planlıyorum ancak bunu nasıl yapabilirim, tarihleri ne zaman bir fikrim yok. Söylerseniz sevinirim (meslek lisesinde okuyorum).
@Serhanks, geçebilirsin tabii ki. Muhasebeci olmak istiyorsan mesleki açık öğretim senin için uygun olacaktır. Ama 12. sınıfta da staj olacak, bunu biliyorsun değil mi?
Evet zaten 3 gün staj 2 gün okul ancak kafama takılan 2.dönem açığa geçersem 1.dönem sınavlara girmediğim için başarı puanını nasıl tamamlarım geçebilir miyim yani.
@Serhanks, geçersin. Problem oluşturmaz ancak mesleki açık öğretimde de belirli gün okula gidiyorsun, bunu biliyorsun değil mi? Yani açıkçası mesleki açık öğretime geçmekten ziyade ben örgün eğitimde kalırdım.
@Serhanks, geçersin. Problem oluşturmaz ancak mesleki açık öğretimde de belirli gün okula gidiyorsun, bunu biliyorsun değil mi? Yani açıkçası mesleki açık öğretime geçmekten ziyade ben örgün eğitimde kalırdım.
@Serhanks, evet. Sınavları kolay oluyor ve test oluyor. Meslek sınavları hakkında pek fikrim yok ancak Edebiyat vs. gibi derslerin sınavları oldukça basit oluyor. Son 5 senenin çıkmış sorularını çözmeni kesinlikle öneririm.
@Serhanks, evet. Sınavları kolay oluyor ve test oluyor. Meslek sınavları hakkında pek fikrim yok ancak edebiyat vs. gibi derslerin sınavları oldukça basit oluyor. Son 5 senenin çıkmış sorularını çözmeni kesinlikle öneririm.