11. Sınıf Çalışma Sistemi

Ben de bu sene 11. sınıfa geçtim. Daha şimdilik fazla kaynak almadım ama şu anda Karekök İleri Matematik, Palme Biyoloji ve Esen 3 Renk Fizik soru bankası kullanıyorum. Esen bu sefer bayağı zorluyor (Ama Vektörler kolay aslında. Sadece Esen'in soruları zorluyor). Karekök ise bana kolay geldi (Şimdilik :D Daha Mantık testlerini yeni bitirdim.).Palme ise hem konuyu anlatıyor, hem yazılı sorular soruyor (Yazılı derken boşluk doldurma, eşleştirme, doğru yanlış soruları gibi) hem de testleri var bolca. Ayrıca Karekök'ün yetmediğini düşünerek Birey B İleri Matematik almayı düşünüyorum. 9 ve 10. sınıf için aldığım kaynaklar ve defterlerim hala duruyor. YGS'ye çalışırken lazım olacakları için saklıyorum :).

Geometri en cins derslerdendir çünkü. :) Konuyu ne kadar bilsen de göremedikten sonra kalırsın öyle. O yüzden geometriden daha da çok soru çözmek lazım.

Ayrıca Körfez'in de Fem'den farkı yok galiba. Ona da dikkat et, örgütçü damgası yeme. :)

Abi bende 9 da 10 da yattım hatta 9 da kaldım şimdi 11.sınıftayım Anadolu meslekte bilişim okuyorum bakalım tavsiyelerine :D

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı