11. sınıf eksikleri 12'de halledilir mi?

369067

Hectopat
Merhaba şu an neredeyse yaz bitti benim için. Çünkü dershane başlayacak. Dershanede ne işleneceği hakkında bir fikrim yok. TYT kesinde 11 tekrarı yapılır mı bilmiyorum. Farz edelim ki olmadı. 12'de 11. sınıf adına eksiklerimi kapatabilir miyim? Çok eksiğim yok aslında. Matematikte ve fizikten toplamda bir elin parmağını geçmeyecek kadar eksik var fakat biyoloji özellikle de kimyada neredeyse sıfırım. Sizce çalışıp toparlayabilir miyim?

Merhaba şu an neredeyse yaz bitti benim için. Çünkü dershane başlayacak. Dershanede ne işleneceği hakkında bir fikrim yok. TYT kesinde 11 tekrarı yapılır mı bilmiyorum. Farz edelim ki olmadı. 12'de 11. sınıf adına eksiklerimi kapatabilir miyim? Çok eksiğim yok aslında. Matematikte ve fizikten toplamda bir elin parmağını geçmeyecek kadar eksik var fakat biyoloji özellikle de kimyada neredeyse sıfırım. Sizce çalışıp toparlayabilir miyim?
Zaten işleyeceksiniz. Dershane de hem TYT hem de AYT derslerini göreceksin.

11 konularını siz ne kadar önden ve kaliteli şekilde ilerletirseniz o kadar yararınıza olur, özellikle AYT Matematik çok can alıcı nokta.

O gideceğin dershanede hiçbir açığını kapatamazsın sana söyleyeyim. 2 senelik TYT'yi ne zaman işleyip bitirecek de 11 tekrarına girecek?
Dershaneler böyledir. Benim gittiğim dershane de sınava iki ay kala tüm konuları bitirdik. Müfredatta bir konu için 15-20 ders saati verilirken dershane de o konu 2-3 ders saatinde bitirilir.

Yaz da başlamazsande hiç kapatamazsın. Hem tyt hem 11.sinif hem 12 sınıfın konularını 12 de halletmeye çalışırsan delirirsin. Dershanede şimdi başlasa bile Kasım aralık gibi anca biter.

Çok rahat hallolur. Nasıl bir liseye gidiyorsunuz bilmiyorum ama hedefi olan liseler mart gibi genelde 12 konularını bitiriyor isterseniz siz de Mart'ta 12 konularını rahatlıkla bitirebilirsiniz. TYT zaten süreklilik isteyen bir süreç ama Mart'tan sonra da çok rahat 11'i baştan sona bitirebilirsin. Ama bence 12'nin başından itibaren düzenli bir şekilde hem 12 hem 11 hem TYT götürün. Çünkü bu bir süreç.

Çok rahat hallolur. Nasıl bir liseye gidiyorsunuz bilmiyorum ama hedefi olan liseler mart gibi genelde 12 konularını bitiriyor isterseniz siz de Mart'ta 12 konularını rahatlıkla bitirebilirsiniz. TYT zaten süreklilik isteyen bir süreç ama Mart'tan sonra da çok rahat 11'i baştan sona bitirebilirsin. Ama bence 12'nin başından itibaren düzenli bir şekilde hem 12 hem 11 hem TYT götürün. Çünkü bu bir süreç.
Hocam zaten günde maksimum 4 saat çalışabilecek devlet okulunda ise. O 4 saatte neyi çalışıp bitirecek

Technopat Haberler

Geri
Yukarı