Çözüldü 11. sınıf fizik nasıl çalışılmalı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

684117

Centipat
Arkadaşlar matematiği hallettim, biyolojiyi hallettim, kimya zaten basitti ama bu Allah'ın cezası fiziği bir türlü kavrayamıyorum. Ne eski okulumda anlayamadım ne şimdiki okulumda anlamıyorum. YT'den Özcan aykın, fizikle barış, VIP fizik gibi kanalları da denedim ama yok bir türlü hallolmuyor. Her soru farklı bir konu başlığı altındaymış da bana öğretmiyorlarmış gibi. Nasıl halledeceğim var mı bir öneriniz? Kanal önerilerine de açığım.

Ben cümle kurallarına uyarak yazmaya çalışıyorum moderatörler bozuyor ne iş?

Son düzenleme:
Arkadaşlar matematiği hallettim, biyolojiyi hallettim, kimya zaten basitti ama bu Allah'ın cezası fiziği bir türlü kavrayamıyorum. Ne eski okulumda anlayamadım ne şimdiki okulumda anlamıyorum. YT'den Özcan aykın, fizikle barış, VIP fizik gibi kanalları da denedim ama yok bir türlü hallolmuyor. Her soru farklı bir konu başlığı altındaymış da bana öğretmiyorlarmış gibi. Nasıl halledeceğim var mı bir öneriniz? Kanal önerilerine de açığım.

Ben 'fizikle barış' kanalını izliyordum. Gayet güzel anlatıyor. Ama konu videosu dinledikten sonra kesınlikle soru çözüm videosu izle çünkü fizik formül işi soru mantıklarını kavraman en iyisi olacaktır.

Ben 'fizikle barış' kanalını izliyordum. Gayet güzel anlatıyor. Ama konu videosu dinledikten sonra kesınlikle soru çözüm videosu izle çünkü fizik formül işi soru mantıklarını kavraman en iyisi olacaktır.
Uzun süre onu dinledim fakat özellikle Newton Kanunları konusuna gelince hiçbir şey anlamamaya başladım. Benle alakalı bir durum yüksek ihtimalle ama nasıl başaracağım hala bir fikrim yok. Bu dönem hedef koydum kendime ortalamamı aşırı yüksek tutmak istiyorum. Tek sıkıntı ders fizik. Şunu halletsem mükemmel olacak ama olmuyor işte.

Ben cümle kurallarına uyarak yazmaya çalışıyorum moderatörler bozuyor ne iş?
Hangi konu mesela ?

Newton Yasaları bitti ve ben ondan sonra hiçbir şey anlamadım gibi. Sadece atışları felan biraz kavradım ama ne Tork ne itme ne momentum. Yapamıyorum hiçbirisini.
Tork zorlar normaldir. İtme momentum üzerine yoğunlaşın hocam halledilemeyecek bir konu değil yapamıyorum demeyin üstüne gidin önce Aktif çözün yapamadığınız konuda.

Altuğ güneş deneyebilirsin gayet güzel, açıklayıcı anlatıyor.
Teşekkür ederim konuyu anladım bu video sayesinde.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı