11.sınıf için bu netler iyi mi?

651016

Decapat
Merhaba, günlük ortalama 4.5 saat çalışıp, 1 haftalık tatilin sonunda ne olacağını merak ettim. (sadece matematik çalıştım ve şu an ilk 12 konu bitti) Sizce bu şartlarda 11.sınıf biri için bu netler iyi mi:

Bilgi Sarmal Türkiye geneli deneme:
Türkçe: 22 11.
Sosyal: 12 4
Matematik: 18 2 (Total'de 20 2)
Geometri: 2 0
Fen: 8 5

Sayısal öğrencisiyim ve şu ana kadar sadece matematik çalıştım, sizce bunlar iyi mi ve neler yapmalıyım? 1 haftalık tatilde 4.5 saat çalışma sizce az mı?

TYT.

Son düzenleme:
Merhaba, günlük ortalama 4.5 saat çalışıp, 1 haftalık tatilin sonunda ne olacağını merak ettim. (sadece matematik çalıştım ve şu an ilk 12 konu bitti) Sizce bu şartlarda 11.sınıf biri için bu netler iyi mi:

Sayısal öğrencisiyim ve şu ana kadar sadece matematik çalıştım, sizce bunlar iyi mi ve neler yapmalıyım? 1 haftalık tatilde 4.5 saat çalışma sizce az mı?

TYT.
Türkçe, sosyal ve fen daha iyi olabilir bence.

Şu ana kadar iyi bir ilerleme kaydetmişsin, ancak sadece matematikle yetinmemek önemli. Türkçe, sosyal, geometri ve fen derslerine de vakit ayırarak eksiklerinizi tamamlamalısınız. Günlük 4.5 saat çalışma süresi ortalama bir süre, ancak verimli kullanmak çok önemli. Geometriye daha fazla odaklanarak eksiklerinizi giderebilir, denemelerle hangi alanlarda eksiklik olduğunu gözlemleyebilirsiniz. Bu şekilde eksiklikleri tamamlayarak daha iyi netler elde edebilirsiniz.

"İyi mi" nasıl bir soru lise sondaki sınava 11. sınıfta başlıyosun bundan daha güzel ne olabilir. Şu an kaç net yapsam iyi olur, kötü olur deme. Yani deneme sonuçlarına çok takma şuan çalışmana devam et. Bırak da tatilin olsun.

Merhaba, günlük ortalama 4.5 saat çalışıp, 1 haftalık tatilin sonunda ne olacağını merak ettim. (sadece matematik çalıştım ve şu an ilk 12 konu bitti) sizce bu şartlarda 11.sınıf biri için bu netler iyi mi:

TYT.

Fen lisesindeysen cok az ama Anadolu ise umut vadediyor. Bu şekilde ilerlemelisin dostum başarıya ulaşacaksın.

TYT.

Turkceyle matematiği hallet kalan zamanda 11'in tadını cikar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı