Okumak istediğin bölümü sormak istemiştim![]()
Düşünmedim ne önemi var 20-30k girsem yeter.
Okumak istediğin bölümü sormak istemiştim![]()
hocam olur mu öyle şey? vardır elbet yönelmek istediğiniz bir yerDüşünmedim ne önemi var 20-30k girsem yeter.
Düşünmedim ne önemi var 20-30k girsem yeter.
Çok yazık ediyorsun kendine hocam. Çünkü üniversiteye yerleştiğin andan itibaren o sıralama hiçbir anlam ifade etmeyecek. Mevzu sıralama değil. Mevzu, önce minimum 4 sene boyunca derslerini görmekten keyif alacağın sonra da 40 sene boyunca günde 8 saatini feda ederken nefret ve pişmanlık duygusu hissetmeyeceğin mesleğe karar vermek.
Çok yazık ediyorsun kendine hocam. Çünkü üniversiteye yerleştiğin andan itibaren o sıralama hiçbir anlam ifade etmeyecek. Mevzu sıralama değil. Mevzu, önce minimum 4 sene boyunca derslerini görmekten keyif alacağın sonra da 40 sene boyunca günde 8 saatini feda ederken nefret ve pişmanlık duygusu hissetmeyeceğin mesleğe karar vermek.
Yanlış anlama hocam. Amacım seni yargılamak değil. Sınava karşı bakı açını değiştirmek. Anyı yollardan ben de geçtim ve keşke birileri bana da bu şekilde konuşsaydı diyorum.
Hocam elimden geleni yapayımda çalışmadığım için pişman olmayayım zaten kazandıktan sonra bölümü sevdiğim birşeylerden seçeceğim tıp yazmayacağımı biliyorum mesela.
Fikirlerim değişebiliceği için net bir bölüm söylemedim ancak teknoloji ile ilgili bir şey okurum yüksek ihtimal.
TYT elbette ki bu süreçte zamanla pekişecek. Ama 11'de AYT'ye aşırı ağırlık ver 12'de toplamak stres verici. Sağlam AYT ile 12'ye başlamanın motivasyonu zaten uçurur.
Anadoluyumda fendekilerde öyle aman aman yapamıyor ya.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.