11. sınıf için TYT çalışmaya gerek var mı?

676186

Centipat
İyi aksamlar oncelikle. Alanım sayısal, 11. sınıf için TYT fen ile matematiği bitirmeye gerek var mı merak ediyorum. Ona göre lazımsa okul zamanı da çalışıp TYT'yi bitirmeyi düşünüyorum ama eğer 11 de TYT gerekmiyorsa diğer yaz tatiline de bırakabilirim çünkü okul zamanı ikisini de yetiştirmek zor. 10. sınıfta mesela geometri bilgim olmadığı için çok iyi geçmemişti son aylar, veya 9. sınıf kimyam eksik olduğu için yine 10'da bazı konular çok eksik kalmıştı. Şu an TYT'yi çalışmadan 11. sınıfı halledebilir miyim? Cevaplayan herkese teşekkürler şimdiden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Var hem de çok üniversiteye hazırlanırken çok acısını çekersin günde 3 saat çalışsan yeter en azından temel atarsız 11. sınıfın sonunda TYT'den 50 net yaparsan istediğin yere gidersin.

İyi aksamlar oncelikle. Alanım sayısal, 11. sınıf için TYT fen ile matematiği bitirmeye gerek var mı merak ediyorum. Ona göre lazımsa okul zamanı da çalışıp TYT'yi bitirmeyi düşünüyorum ama eğer 11 de TYT gerekmiyorsa diğer yaz tatiline de bırakabilirim çünkü okul zamanı ikisini de yetiştirmek zor. 10. sınıfta mesela geometri bilgim olmadığı için çok iyi geçmemişti son aylar, veya 9. sınıf kimyam eksik olduğu için yine 10'da bazı konular çok eksik kalmıştı. Şu an TYT'yi çalışmadan 11. sınıfı halledebilir miyim? Cevaplayan herkese teşekkürler şimdiden.

TYT matematik ve fizik gerçekten olmalı yoksa zorluk yaşarsın.

Sadece 11 yerine arti olarak tytyi de calismaliyim yani?
Evet. TYT’de çalışmalısın. Ama 11’i de ihmal etme. Her dersten soru bankaların olsun. Emin ol 12’de rahat edersin.

Sadece 11 yerine arti olarak tytyi de calismaliyim yani?
Evet. TYT’de çalışmalısın. Ama 11’i de ihmal etme. Her dersten soru bankaların olsun. Emin ol 12’de rahat edersin.

Çok teşekkürler

TYT matematik ve fizik gerçekten olmalı yoksa zorluk yaşarsın.
Geometri peki o da olmalı değil mi?

11. sınıfta TYT çalışmaya başlayın, ne kadar erken başlarsanız o kadar rahat edersiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı