11. sınıf matematik nasıl geliştirilir?

stoxienN

Hectopat
11. sınıf sayısal öğrencisiyim; fizik, kimya, biyolojim iyi ama matematiği hiç yapamıyorum, ortaokulda 1 netle başlayıp LGS'de matematiği fullemiştim. Liseye geçince bir daha kitap açmadım. 9'dan beri temelim yok. Çok çalışmak istemiyorum, 15-20 net yapsam yeter. Soru çözmek istiyorum fakat konu eksiğim var. Nereden başlayacağımı bilmiyorum, nasıl bir yol izlemeliyim?

Klişe bir örnek olacak ama Antrenmanlarla Matematik kitabını alıp başlamıştım.1.5 ayda bitti. Sonra Bıyıklı Matematik 10 Günde TYT temel ve TYT Kamp kitabını almıştım ben bitirince. O şekilde kurtardım. Kitap ismi vermek doğru mu burada bilmiyorum ama yatırım tavsiyesi değildir.

Fonksiyon eksiğin varsa önce onu kapat tek önerim bu ileride çok lazım oluyor.

11. sınıf sayısal öğrencisiyim; fizik, kimya, biyolojim iyi ama matematiği hiç yapamıyorum, ortaokulda 1 netle başlayıp LGS'de matematiği fullemiştim. Liseye geçince bir daha kitap açmadım. 9'dan beri temelim yok. Çok çalışmak istemiyorum, 15-20 net yapsam yeter. Soru çözmek istiyorum fakat konu eksiğim var. Nereden başlayacağımı bilmiyorum, nasıl bir yol izlemeliyim?
TYT den ilk 12 konuya bak. Sonra apotemi fonksiyon fasikülünü çöz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı