11. sınıf sayısal öğrencisi için öneriler

Chezzaritz

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 5500

ZOTAC OVERCLOCK EDITION RTX 3060 8GB

GIGABYTE A520M

DDR4 HP 2X8 16GB RAM

CRUCIAL 1TB M2 SSD
Dershaneye gidecek ya da eve hoca getirtecek bir durumum yok. Okul kursları da çoğu mezun arkadaşlarımın dediğine göre bir şeye yaramıyormuş. TYT bilgim yok değil var ama kesinlikle tam değil hiç denemeye girmedim fakat TYT matematikden maksimum 10 falan net çıkarabilirim. Kursa vesaire gitmeden nasıl halledebilirim? Evde TYT çalışırsam AYT konularını nasıl tekrar edeceğim, nasıl götürmeliyim? Ne izlemeliyim? Kaynak kitap ne almalıyım? Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Biraz TYT denemesi çöz illaki yapabildiğin konular vardır onları ayır ve kalan konuları çalışmaya başla. Liste çıkart ve o listeye göre konuları temelden başlayarak çalışmaya başla. Örnek olarak fonksiyon çalışmadan polinoma başlama çünkü zaten yapamazsın fonksiyonlar olmadan. Ayrıca en önemli şeylerden biri bence konuları öğrenmeye başladıktan sonra sınav soru dağılımını ve soruları incelemen. Şu an nasıldır bilemiyorum ama ben sınava hazırlanırken mesela mantıkta ancak ve ancak falan hiç çıkmazdı ne denemede ne önceki sınavlarda yani sadece ve veya ise çıkıyordu. Daha çok şey var ama aklıma bunlar geliyor kolay gelsin.

11'de önceliğin 11 olacak. TYT olarak matematiği bitir, problem paragraf geometri düzeni oluştur kendine. Fen için AYT'de gerekli konular için bakabilirsin ancak haricinde feni bitirmeye falan çalışma yazın bakarsın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı