11. sınıf sayısal öğrencisi nasıl çalışmalı?

Lahmacun_aci

Picopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i5-13500H
NVIDIA® GeForce® RTX4050 6GBvram
32GB (2x16GB) DDR4 1.2V 3200MHz SODIMM
1TB
Fare:VxeR1Pro
Klavye:Redragon K-617
Kulaklık:JBL520BT
Meslek
öğrenci
Hangi YT kanalları daha verimli ölçemiyorum. Çok fazla da kanal var, ne yapacağımı bilmiyorum. Ayrıca geometri dil bilgisi ve fizik, kimya, biyoloji kaynağı önerir misiniz?

Kanalları kendin tek tek deneyerek hangisini seversen ona göre o kanalı takip etmelisin. Ve soru bankası mı yoksa VDD mi istiyorsun bahsettiğin dersler için ?

Kanalları kendin tek tek deneyerek hangisini seversen ona göre o kanalı takip etmelisin. Ve soru bankası mı yoksa vdd mi istiyorsun bahsettiğin dersler için?

Hocam aslında amacım test kitabı vddnin ne olduğını bilmiyorum ve hocaları seversem olur yazmışsın ama bazı dersler inan benim için öyle olmuyor.

Matematiği sağlam tut gerisi her türlü hallolur eğer matematiğin başını bir kaçırırsan bir daha gelmez.
Matematik iyi gidiyo en azından ipin ucu öyle önericeğiniz kaynak varmı ayt mat

Başlangıç orta ama 1test kitabı döndüm yaz tatilinde döndüğüm kaynağın adı dif tyt matematik B kitapçığı aralarda soru var ama kısmen bitti

Başlangıç orta ama 1test kitabı döndüm yaz tatilinde döndüğüm kaynağın adı dif TYT matematik b kitapçığı aralarda soru var ama kısmen bitti.

345 al temeli sağlam oturt AYT 1 kitapla seviyeden seviyeye geçilecek bir şey değil ama 11. sınıf mı almak mantıklı AYT mi bilmiyorum onu mat hocana sor hocam 345 alacağım 11 mi alayım AYT mi diye.

@Lahmacun_aci Konuları hocanızdan anlıyorsanız günlük tekrar ve konu bittikten sonra test kitabından da soru çözmeniz yeterli olacaktır. Matematik, fizik, kimya ve biyoloji için başlangıç olarak 345 çözebilirsiniz. Eğer şu anda hocanızla beraber konuları götüremiyorsanız Video Destekli Defter alıp YouTube üzerinden götürebilirsiniz matematiği. Tavsiyem Eyüp B. olacaktır. Fizik için Özcan Aykın ya da Altuğ Güneş, kimya için Görkem Şahin, biyoloji için de Dr. Biyoloji veya semih hoca olacaktır. Dilbilgisi için de başlangıç olarak Hız ve Renk alabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı