11.sınıf sayısal öğrencisi için tavsiyeler

iMusab

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba 11.sınıfım, yazın sizce ne yapmalıyım ne önerirsiniz? TYT ve 11.sınıf konularım netlerim şu şekilde:
TYT 3D 67 yaptım, Navigasyon'da 59 yaptım, ortalama 60-61 diyebiliriz net dağılımı.

Türkçe ortalama 27 net.
Sosyal 15 16 net
Mat 19-21 net.
Fen 3-5 net arası.
11.sınıfımın iyi olduğunu düşünüyorum sadece TYT eksikliğinden dolayı bazı konuları anlamak zor, yazın ne yapmamı önerirsiniz?

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba 11.sınıfım, yazın sizce ne yapmalıyım ne önerirsiniz? TYT ve 11.sınıf konularım netlerim şu şekilde:
TYT 3D 67 yaptım, Navigasyon'da 59 yaptım, ortalama 60 diyebiliriz net dağılımı.

Türkçe ortalama 27 net.
Sosyal 15 16 net.
Mat 19-21 net.
Fen 3-5 net arası.
11.sınıfımın iyi olduğunu düşünüyorum sadece TYT eksikliğinden dolayı bazı konuları anlamak zor, yazın ne yapmamı önerirsiniz?

TYT feni sıfırdan bitirin. 11. sınıfta ve TYT'de eksik olduğunuz konuları öğrenin. Soru ve deneme çözün.

TYT 3D 67 yaptım, Navigasyon'da 59 yaptım, ortalama 60 diyebiliriz net dağılımı.

Türkçe ortalama 27 net.
Sosyal 15 16 net
Mat 19-21 net.
Fen 3-5 net arası.
Önceki yıl sınavdan çıkınca da herkese söylediğim şey, bu yıl da sınava hazırlanan kendi kardeşime söylediğim şey: Vakit varken geometriyi halledin. Diğer konular filan zaten sonradan çalışma ile halledilir ama paragraf ve geometriyi bi ayda öyle hızlıca halledemezsiniz. Zaman içinde oturması lazım. O yüzden onu şimdiden halletmeye çalışın.

Son düzenleme:
Yazın tyt konularını hallet ama hallet dediğim boş boş kagıda bakıp fosfor kalemle çizme bi formule bak ardından ilgili soruları coz o konuda 345 yayın güzsl soruları bol. Bi de alısmak için kendine deneme alıp yazın çöz bence 11im iyi diyosun ama arada tekrar etmede fayda var bemce teferruatlı konular

Yazın tyt konularını hallet ama hallet dediğim boş boş kagıda bakıp fosfor kalemle çizme bi formule bak ardından ilgili soruları coz o konuda 345 yayın güzsl soruları bol. Bi de alısmak için kendine deneme alıp yazın çöz bence 11im iyi diyosun ama arada tekrar etmede fayda var bemce teferruatlı konular
Teşekkürler tavsiye icin.

yazın ayt soru bankasına başlamak kötü bir fikir mi?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı