11. sınıf sayısal tavsiyeleri

kinZzGodd

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3050 / RYZEN 5 5500/ (2X8)
Meslek
Öğrenci
Merhaba, benden büyük olan abilerime soru sormak istiyorum. Bu dönem 11. sınıfa başlayacağım bunun için bana tavsiyeleriniz ben yaptım sen yapma dediğiniz şeyler var mı? Ya da yaparsam yararıma olacak şeyler yazarsanız sevinirim. Halihazırda okul başlamadan sormak istedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, benden büyük olan abilerime soru sormak istiyorum. Bu dönem 11. sınıfa başlayacağım bunun için bana tavsiyeleriniz ben yaptım sen yapma dediğiniz şeyler var mı? Ya da yaparsam yararıma olacak şeyler yazarsanız sevinirim. Halihazırda okul başlamadan sormak istedim.
İyi yaptın.

Matematikte Trigonometri ileride çok işine yarayacak. Kesinlikle en iyi o konuyu öğrenmen gerekecek, 12. Sınıfta çok daha karmaşık olacak kesinlikle hallet.

Ve fiziğe ağırlık ver, 11. Sınıf fiziğin en ağır olduğu yıl.

Merhaba.
12. Sınıfın ilk gününe kadar 9, 10, 11. Sınıftan konu eksiğin kalmamış olsun. En iyi öğrenme yöntemini anlamak için ders çalışırken dinleme, yazma, okuma, dokunma gibi stilleri dene ve sana en iyi geleni uygula. Çalıştığın derslere dair istatistik tut ki eksiğini, artı yönlerini görebilesin ve kendini kandırmanın önüne geçebilesin.

11i 11'de bitirmeye çalış eksiksiz şekilde. Bazı konuları ağır gelebilir, üstüne git. Biyoloji zaten sistemlerden ibaret. Tekrar edip çalıstıkca cok rahat hallolur. Kimya biraz temel matematik isteyecek ama gerçekten temel şeyler, anladıktan sonra onu da cok rahat halledersin. Fizikde özellikle elektrik ve manyetizma konusu insanı zorlayabiliyor ve bir tıkda hocanıza bağlı. Bizim fizik hocamız çok kral adamdı. Hep mantığıyla anlatır, çıkmıs tarzda ki sorularının çözümünü anlatırdı. Matematikde yarısı geometri oluyor. En önemli konusu arkadaşında dediği gibi trigonometri. İlk konu ve ilk çalıştığında garip geliyor. Zamanla çözdükçe oturtuyorsun kafana.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı