11. Sınıf Sayısalda Ders Çalışmak

grandemarek

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar. 11. sınıfta sayısal okuyacağım. 9. sınıfım uzaktan eğitimle geçti ve sadece ilk dönem yazılılarına girmiştim. Notlarım ortalamaydı 60-70 alıyordum en düşün not 50'ydi. Ama 10. sınıf başladığında her şey ters döndü ortaokulda çok çalışan ben lisede daha fazla çalışmam gerekirken tamamen saldım dersleri. Fizikten 12, kimyadan 20 gibi notlar aldım. 11. sınıfta gerçekten artık çalışacağım diye kendime sözler verdim. Çünkü gerçekten çalışarak pybs sınavını da kazanmıştım, özel okul sınavını da. Özel okula kendi isteğimle gitmemiştim evim uzak olduğu için. Şimdi 11. sınıfta eski çalışma hırsımı yeniden kazanırsam başarılı olabilir miyim?

Selam. 11. sınıfta sayısal okuyacağım. 9. sınıfım uzaktan eğitimle geçti ve sadece ilk dönem yazılılarına girmiştim. Notlarım ortalamaydı 60-70 alıyordum en düşün not 50'ydi. Ama 10. sınıf başladığında her şey ters döndü ortaokulda çok çalışan ben lisede daha fazla çalışmam gerekirken tamamen saldım dersleri. Fizikten 12, kimyadan 20 gibi notlar aldım. 11. sınıfta gerçekten artık çalışacağım diye kendime sözler verdim. Çünkü gerçekten çalışarak PYBS sınavını da kazanmıştım, özel okul sınavını da. Özel okula kendi isteğimle gitmemiştim evim uzak olduğu için. Şimdi 11. sınıfta eski çalışma hırsımı yeniden kazanırsam başarılı olabilir miyim?

Kesinlikle evet ama çok sağlam çalışman gerecek imkansız diye bir şey yoktur.

Selamlar. 11. sınıfta sayısal okuyacağım. 9. sınıfım uzaktan eğitimle geçti ve sadece ilk dönem yazılılarına girmiştim. Notlarım ortalamaydı 60-70 alıyordum en düşün not 50'ydi. Ama 10. sınıf başladığında her şey ters döndü ortaokulda çok çalışan ben lisede daha fazla çalışmam gerekirken tamamen saldım dersleri. Fizikten 12, kimyadan 20 gibi notlar aldım. 11. sınıfta gerçekten artık çalışacağım diye kendime sözler verdim. Çünkü gerçekten çalışarak pybs sınavını da kazanmıştım, özel okul sınavını da. Özel okula kendi isteğimle gitmemiştim evim uzak olduğu için. Şimdi 11. sınıfta eski çalışma hırsımı yeniden kazanırsam başarılı olabilir miyim?
Bu kadar önemseme.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı