11. sınıf trigonometri için hoca önerisi

norahcV

Centipat
Daha fazla  
11. sınıf trigonometri 1 haftada bitirmem lazım sıfırdan. Hiçbir şey bilmiyorum. Güzel anlatan hoca var mıdır? 50'nin altına düşmesem yeter.

11. sınıf trigonometrede ki konuların bir kısımını 12. sınıfa aktardılar diye biliyorum ve YouTube'dan baktığımda güncel 11. sınıf trigonometri videosunu rehber matematiğin çektiğini görüyorum.

Rehber Matematik'e bulaşmana değmez, laf kaynatıyor gereksiz. Bıyıklı Matematik veya Eyüp B izleyebilirsiniz. Ben yazılı kaynaklardan daha iyi anlıyorum videolara nazaran. PDF notlara göz gezdirebilirsiniz ya da elinizde konu anlatımlı kitaplar varsa onlar da iş görecektir.

Katılıyorum ancak bahsettiğiniz kanalların eski trigonometri videoları var yani güncel olarak sınavda çıkmayacak konuları da anlatıyorlar.

Katılıyorum ancak bahsettiğiniz kanalların eski trigonometri videoları var yani güncel olarak sınavda çıkmayacak konuları da anlatıyorlar.
Güncel 11.sınıf konularına bakıp videoları ona göre izleyebilir gereksiz konuları atlayarak ya da sitelerden yazılı kaynaklara bakabilir. Yeni müfredata uygun yazılı kaynak vardır diye tahmin ediyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı