11. sınıf TYT'ye girecek meslek öğrencisi nasıl çalışmalı?

Gülyabani_285

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Bilişim Öğrencisi
Merhaba başlıkta da bellirtiğim gibi hiçbir şey bilmiyorum. Sadece meslek sınavlarına çalısıyordum TYT de sadece paragraf çözüp matematikte 2 3 soru yapıp 2 senelik bilgisayar programcılığı okumak istiyorum. Hangi kitapları almalıyım hangi videolar izlemeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Meslekte misin yoksa teknikte misin? Teknikte isen işin kolay 12'de TYT görürsün, 11 yazında staj yaparsın. Ama Anadolu meslekte isen biraz zor. 12'de staj var işten gelip çalışmak zor olur. Yaz tatilinde TYT çalışıp, 12'de ise denemelerle ilerleyebilirsin. Böylece bilgisayar programcılığı kazanabilirsin. Zaten MTOK ile girersen daha düşük puanla, yüksek puandan alan bi bölüme girebiliyorsun, biliyorsundur zaten.

Meslekte misin yoksa teknikte misin? Teknikte isen işin kolay 12'de TYT görürsün, 11 yazında staj yaparsın. Ama Anadolu meslekte isen biraz zor. 12'de staj var işten gelip çalışmak zor olur. Yaz tatilinde TYT çalışıp, 12'de ise denemelerle ilerleyebilirsin. Böylece bilgisayar programcılığı kazanabilirsin. Zaten MTOK ile girersen daha düşük puanla, yüksek puandan alan bir bölüme girebiliyorsun, biliyorsundur zaten.

Meslek ve teknik Anadolu lisesi 12 de staj yapıyorum işte bu ramazanda dershanelere gezdik ramazanın sonunda yazılacağım şu an da 2 kitap alıyorum 0'dan matematik 0'dan problemler diye çünkü hiç temelim yok hiçbir soruyu çözemedigimden bir yandan artık başlamak istiyorum yarın itibaren başlayacağım kitaplar gelene kadar paragraf filan çözeceğim 1.5 sene oyunu bırakmayı düşünüyorum etrafımdakiler diyor bunu artık hak vermeye başladım artık MTOK nedir bilmiyorum vallahi öyle yani.

Meslek ve teknik Anadolu lisesi 12 de staj yapıyorum işte bu ramazanda dershanelere gezdik ramazanın sonunda yazılacağım şu an da 2 kitap alıyorum 0'dan matematik 0'dan problemler diye çünkü hiç temelim yok hiçbir soruyu çözemedigimden bir yandan artık başlamak istiyorum yarın itibaren başlayacağım kitaplar gelene kadar paragraf filan çözeceğim 1.5 sene oyunu bırakmayı düşünüyorum etrafımdakiler diyor bunu artık hak vermeye başladım artık MTOK nedir bilmiyorum vallahi öyle yani.
MTOK öğren kesinlikle, meslek öğretmenlerine sor sana açıklarlar. Çok iyi bir avantaj meslek lisesi için.

MTOK öğren kesinlikle, meslek öğretmenlerine sor sana açıklarlar. Çok iyi bir avantaj meslek lisesi için.
Valla çevremdeki insanlar 1.5 senen var niye hedefin 2 senelik diye uyardılar dershaneye gidiceksin zaten yaparsın diye bende hedefimi 4 yıllığa çıkardım kitaplar sipariş ettim kitaplar gelen kadar tyt türkçe paragraf çalışıcam işte

Valla çevremdeki insanlar 1.5 senen var niye hedefin 2 senelik diye uyardılar dershaneye gidiceksin zaten yaparsın diye bende hedefimi 4 yıllığa çıkardım kitaplar sipariş ettim kitaplar gelen kadar tyt türkçe paragraf çalışıcam işte
4 yıllıkta da MTOK var araştır. Hedefini küçültme zaten 2 yıl var önünde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı