11. sınıfa geçilecek yazda ne yapılmalı?

Weede

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 2060 6 GB

16 GB RAM DDR4 3200MHZ

AMD R5 3500X

480 GB SSD 1TB HDD
Merhaba, 9 ve 10. sınıfım çok iyi sayılmaz ama biraz temelim var. Bu yaz TYT başlamak istiyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum. Normalde TYT'yi elimden geldiğince öğrenip 11'e daha rahat girmek istiyordum ama şu an kafam çok karışık. Herkes farklı bir şey diyor. Yardımcı olur musunuz?

Fen konularına çalışıp unutmamayı başarırsan 11. Sınıfta tyt denemelerinde fark atarsın.

İşe herkesi boşvererek başlayabilirsin. Ortada bir sen varsın, bu kadar. Üzerine konuşacağımız bir hedefin bile yok. Öncelikle sen kimsin, ne istiyorsun bunları belirleyelim. Ders çalışma işini de buna göre ayarlıyor olacağız.

kankam bu yaz tyt matematiği kesin bitir ve tyt konularını da bitirirsen 11 ve 12 de aşırı rahat edersin çünkü 11de kimya matematik biyoloji genel olarak altinda tyt yatiyor ve sen zaten 11.sınıf bittiğinde o yaz yine tyt tekrar edeceksin muhtemelen o yüzden sana tavsiyem bu yaz tyt bitir seneye 11 olunca 11.sınıf konularını eksiksiz bir şekilde 11.sınıfta tamamla 12 de rahat edersin.

TYT ilerlemesi katedersen ileride işin daha rahat olur. Tavsiyem paragraf çözme alışkanlığına başla, günlük kitabını oku çok olmasa da 15-20 dakika. TYT matematikte kamp videosu yapan kanallardan birini seç kitabını falan al günde 1-2 saat baksan yeterli bence. Sosyal ve fen içinde kısa tekrarlar yap genel kültür olarak düşün daha rahat edersin.

Matematik eksiğinizi kapatmakla başlayabilirsiniz. Matematiği halletmeniz bile sizi kat kat öne geçirir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı