11. sınıfa temelsiz başlayacağım, ne yapmalıyım?

laroxyl

Centipat
Daha fazla  
Merhaba öncelikle iyi günler dilerim herkese. Ben Hamza 16 yaşıma yeni girdim. Lise 1'i bitirdikten sonra okulu MESEM sistemine alıp haftada 1 gün okula gidip 4 gün işe gidiyordum çalışıyordum yani sanayide. Şimdi kararımı değiştirdim ve tekrardan okumak istiyorum. Okulların açılmasına çok az bir zaman kaldı kararımı hemen vermem gerekiyor. Okumak gerçekten istiyorum ama temelim yani tabanım yok. Okula gidiyordum haftada 1 gün ama ne ders görüyorduk ne de başka bir şey. Sizden isteğim sizce açık öğretime geçip evde temelden başlamak mı ya da okula devam edip mezuna kaldığımda tekrar yapmak mı başka seçenekleriniz varsa açıklayın. Dediğim gibi aklımda hiçbir bilgi bile kalmadı. 11'e başlayacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben 12. sınıfım. Ne LGS'ye falan hiç çalışmadım. Keza lisedede derslerime öyle çok çalışmazdım. Hatta 11. sınıfta en basit matematik işlemlerini bile(mesela çaprazlama gibi) adamakıllı bilmiyordum. Şunu söyleyeyim öncelikle rahat ol. Yetişir hem de çok zorlmadan. Ne yapman gerektiği hususuna gelirsek okulda ders işleme hususunda sıkıntılar varsa gerçekten kötüyse ve bireysellikle yapabileceğine inanıyorsan açık öğretim düşünebilirsin. Ancak ben çok zorunda kalmadıkça tavsiye etmem.

Ben 12. sınıfım. Ne LGS'ye falan hiç çalışmadım. Keza lisedede derslerime öyle çok çalışmazdım. Hatta 11. sınıfta en basit matematik işlemlerini bile(mesela çaprazlama gibi) adamakıllı bilmiyordum. Şunu söyleyeyim öncelikle rahat ol. Yetişir hem de çok zorlmadan. Ne yapman gerektiği hususuna gelirsek okulda ders işleme hususunda sıkıntılar varsa gerçekten kötüyse ve bireysellikle yapabileceğine inanıyorsan açık öğretim düşünebilirsin. Ancak ben çok zorunda kalmadıkça tavsiye etmem.
teşekkür ederim çok saolun

Technopat Haberler

Geri
Yukarı