11. Sınıfın yazında oyun oynamak dersi engeller mi?

Arkadaşlar 11. Sınıf bitti 12'ye geçiyorum. Tabii ki de okul döneminde oyun falan oynamayacağım ama yaz tatilinde oynamak istiyorum. Ders+oyun yapmak mantıklı mı? Oyun dersi engeller mi? Oynamak istediğim oyun Skyrim bu arada. Ayrıca eşit ağırlık öğrencisiyim.

Son düzenleyen: Moderatör:
İkisini dengeli yapmaya çalış, ders çalış arada oyun oyna. Yoksa kafayı sıyırırsın.

Okul döneminde disiplinli bir şekilde ders çalışacaksan ders+oyun dengeli bir şekilde yapılabilir ağustos ortasına kadar.

Hocam ben 9 ve 10'da dersleri dikkatli dinleyip ortalama notlarla (84) yılları sonlandırmıștım. 11. Sınıftada ekstra bir şey yapmadım. 11-12 arasındaki yazda da full spor ve oyun takıldım. 12'ye geçtiğimde sıfır tyt-ayt fizik bilgisiyle başlayıp 2023 yks sınavında 21 soruda 1 yanlış yaparak geçtim.
Burada önemli olan disiplininizi koruyarak verimli çalışmanız. Kendinizi az çok tanıyorsanız ne kadar sürede neler yapabileceğinizi tahmin ediyorsunuzdur.
Konu başlığına cevap verecek olursam,
Eğer pişmanlık duyma gibi bir hissiyata girmeyecekseniz gönül rahatlığıyla oynayabilirsiniz. Ben 12. Sınıfta hiç bilgisayarla oynayamiyacagimi bildiğim için o yaz aklımdaki tüm oyunları oynayıp bitirmiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…