11. sınıfta açık liseye geçmek mantıklı mı?

ZeusRum

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ5-4590 GT730 2GB 8GB RAM
11 sınifta okuyorum ve 1. dönem bitince açiğa geçmeyi düşünüyor kimi geç diyor sinavlari yaparsın o kadar zor filan olmaz. Kimi de geçme bu sene bitir 12 sinifta devamsizlik sorunu yok sinavlara gidersin tek açik liseye geçsem sinav sorularini verme ihtimalleri var mı veya sinavlar cok mu zor?

Açık liseye geçmen mantıklı olur, sınavları oldukça basit oluyor. Önemli olan, açık liseye geçtiğinde ders çalışma disiplinini sürdürebilmendir.

Kanka ben ders çalişmiyorum normalde de çalişmiyorum. Açiga geçip bir işte çalişmayi düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anlıyorum, üniversite okuma gibi bir düşüncen yok ve çalışmak istiyorsun. Okulda durmanın bir mantığı da yok. Açık liseye geçebilirsin. Benim tavsiyem, mesleki açık öğretime geçmen olur. Hangi işte çalışmayı düşünüyorsun?

Anlıyorum, üniversite okuma gibi bir düşüncen yok ve çalışmak istiyorsun. Okulda durmanın bir mantığı da yok. Açık liseye geçebilirsin. Benim tavsiyem, mesleki açık öğretime geçmen olur. Hangi işte çalışmayı düşünüyorsun?

Aşçı olmayı planliyorum mutfağa gireceğim.

Bazilari bana dediki gruplar var cevaplarini veriyorlar doğru mu?

O konu hakkında net bir bilgim yok fakat sınavları Online yapılıyor şu aralar, kopya olayı illaki dönüyordur. Dönmeyeceğini sanmıyorum.

Açık özel lise varmiş 6 bin ile 10 bin arasi para veriyormuşuz ve onlar bizim yerimize sinava giriyormuş öyle bir şey var mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı