11. sınıfta açık liseye nasıl geçilir?

Makaleler
1
Daha fazla  
11. sınıfım ve açığa geçmek istiyorum. Okula gerçekten boş gidip boş geliyorum her gün bazı hocaların derse girdiği bile yok. Dersi dinlemeye çalışıyorum imkan yok bu sınıf ortamında. Hoca susturmaya çalışıyor sınıf susmuyor hoca da uğraşmıyor serbest bırakıyor sonra boş boş oturuyoruz. Evde çalışsam daha verimli olur. Her gün sabahın 7 sinde kalkıp boş gidip boş gelmenin bir anlamı yok. En kolay şekilde nasıl gecebilirim açık liseye şartları nelerdir?

11. sınıfım ve açığa geçmek istiyorum. Okula gerçekten boş gidip boş geliyorum her gün bazı hocaların derse girdiği bile yok. Dersi dinlemeye çalışıyorum imkan yok bu sınıf ortamında. Hoca susturmaya çalışıyor sınıf susmuyor hoca da uğraşmıyor serbest bırakıyor sonra boş boş oturuyoruz. Evde çalışsam daha verimli olur. Her gün sabahın 7'sinde kalkıp boş gidip boş gelmenin bir anlamı yok. En kolay şekilde nasıl gecebilirim açık liseye şartları nelerdir?

Sınıfta kalmak harici pek bir yol yok, rehberimi okuyabilirsiniz.

Sınıfta kalmak harici pek bir yol yok, rehberimi okuyabilirsiniz.

Hocam rehber öğretmeni 1 yıl sınıfta kalınca emin bir şekilde geçilmediğini söylüyor acaba şartlar değişmiş olabilir mi?

Hocam rehber öğretmeni 1 yıl sınıfta kalınca emin bir şekilde geçilmediğini söylüyor acaba şartlar değişmiş olabilir mi?

Yönetmelik hala aynı, sene sonu değişmezse geçebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı