11.sınıfta Anadolu'dan liseye nasıl geçilir?

AdemBeyyy

Hectopat
Yer
Kocaeli
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Amd Ryzen 5 7600
MSİ RTX 4060
MSİ A620M-E
Kingston Beast 16GB 1x
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar ben 11.sınıfın ilk dönemine kadar meslek lisesinde okuyordum taşındıgımız için artık Anadolu'da okumaya karar verdim fakat derslere odaklanamıyor dersleri anlamıyor ve çok geri kalıyorum tekrar meslek lisesine geçmek için nakil başvurusu yaptım fakat böyle bir hata alıyorum.
Not: Geçmek istedigim okul başka bir ilçede.

Arkadaşlar ben 11.sınıfın ilk dönemine kadar meslek lisesinde okuyordum taşındıgımız için artık Anadolu'da okumaya karar verdim fakat derslere odaklanamıyor dersleri anlamıyor ve çok geri kalıyorum tekrar meslek lisesine geçmek için nakil başvurusu yaptım fakat böyle bir hata alıyorum.

Üniversite okumak gibi bir amacın var mı?

Muhtemelen hayır.

O zaman mecburen teknik liseye geç derim ama bana kalırsa bu güne kadar hiç fabrika veya esnaflık deneyimin yoksa bu yaz bir çalış derim açıkçası bende okumak istemeyen bir insandım fakat çalışınca üniversitenin ve bu tür yerlerde okumanın ne kadar gerekli olduğunun farkına vardım çünkü insanlar okunmadan hiçbir şey olunmaz düşüncesini tabiri caizse beyinlerine kazımışlar.

O zaman mecburen teknik liseye geç derim ama bana kalırsa bu güne kadar hiç fabrika veya esnaflık deneyimin yoksa bu yaz bir çalış derim açıkçası bende okumak istemeyen bir insandım fakat çalışınca üniversitenin ve bu tür yerlerde okumanın ne kadar gerekli olduğunun farkına vardım çünkü insanlar okunmadan hiçbir şey olunmaz düşüncesini tabiri caizse beyinlerine kazımışlar.

Hocam benim istediğim şey başka bir meslek lisesine gitmek değil tekrar kendi okuduğum meslek lisesine gitmek istiyorum.

Nereden nereye taşındığını sorabilir miyim darıca da falan mı oturuyorsun bende kocaelideyim

Nereden nereye taşındığını sorabilir miyim darıca da falan mı oturuyorsun bende kocaelideyim.

Körfezden gölcük'e taşındım hocam körfezde meslek lisesindeydim şu an anadoludayım.

Seçtiğin okul ikamet ettiğin yerden farklı bir yerde bu da demek oluyor ki sen en az 2 otobus değiştirmelisin. O yüzden kabul etmiyor. Okul müdürüne başvur derim ben.
Böyle bir hata alıyorum hocam

Dosya Ekleri

• B00AFD38-C460-4480-9768-D064D47D467D.jpeg
    B00AFD38-C460-4480-9768-D064D47D467D.jpeg
    67,9 KB · Görüntüleme: 40

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı