11.Sınıfta Çalışmaya Başlamak

ZEDrehemla

Hectopat
Arkadaşlar 9.sınıfta Online eğitim vardı dersleri hiç takmadım 10.sınıfta ortalamam 84'dü iki dönemde ama matematik hiç yapamadım. Sizce bu sene çalışırsam toparlayabilir miyim? 11'den 12'ye geçerken TYT tekrarı yapmayı düşünüyorum şimdi ki açıklarımı da bir yandan kapatmaya çalışıyorum matematikte çok eksiğim var. Sizce nasıl bir program izlemeliyim?

Kardes gözünü seveyim erteleme. Tabii üniversite okuyacaksan. Hiçbir şey için geç değil. Ben de zamanında ya 11e geçtim 12'de çalışırım dedim. Ama 4 sene sigmadi istediğimi alamadım. Alan vardir elbet. Kişi kendini daha iyi bilir. Sana tavsiyem bu sene TYT konuları temelleri oturt. TYT bitmez hep mantık işi ama belirleyici olan AYT. Bol bol ÖSYM soruları çöz. 11. Sınıfın yazında mutlaka AYT başla.

Son düzenleyen: Moderatör:
11. sınıf eksikliklerini kapatıp TYT Matematiğini halletmeye çalış. Türkçe için de günlük kitap oku, kitabı da öylesine okuma. Kitaptan sonuç çıkarmaya çalış, bu kitabın anlatmaya çalıştığı nedir ve ben ne anladım şeklinde kafandan düşünerek oku. Faydasını görürsün.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı