11.sınıfta Edebiyat dersinden kalırsak sınıf tekrarı mı olur?

eseslibiradam

Femtopat
Daha fazla  
Kıymetli öğrenci kardeşlerim beni biriniz aydınlatabilir mi? Edebiyat'tan kalsam 11. sınıfı geçebilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kıymetli öğrenci kardeşlerim beni biriniz aydınlatabilir mi? Edebiyat'tan kalsam 11. sınıfı geçebilir miyim?

Sınıfta kalman için (benim bildiğim) 3 dersten kalman gerekiyor. Bu kalma da şöyle olmalı yıl sonu diploma notların var ya orada 3 dersin de 50'nin altında olması lazım sözlüler, projeler girildikten sonra.

Edebiyat direkt bıraktırıyor diye biliyorum.

Bunu atlamıştım sanki böyle bir şey vardı. Matematikten kalsan geçebiliyordun ama edebiyattan kalsan sadece edebiyat bile olsa sanki geçemiyordun gibi de reis sende az dişini sıkıp çalışsaydın be sınav gecesi bile 2-3 saat çalışsan minimum 70 alırsın.

Hocanıza yalvarın bence sene başı bize kağıt getirmişlerdi öyle yazıyordu üstünde.

Sınıfta kalman için (benim bildiğim) 3 dersten kalman gerekiyor. Bu kalma da şöyle olmalı yıl sonu diploma notların var ya orada 3 dersin de 50'nin altında olması lazım sözlüler, projeler girildikten sonra.

Benim bildiğim kadarıyla o mevzuyu ben 1 deneyle kurtardım hocam 3. Dersle sorumlu geçip 4 dersle kalma mevzusunu

Hocam sorumlu geçersiniz. Seneye edebiyat ortalaması 70'in altında olan sınıf tekrarı yapacak.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı