11. sınıfta matematik neti nasıl artar?

Ens7227

Femtopat
Daha fazla  
11.sınıfım bitmek üzere zaten TYT 35-45 arası matematik 3-4 yapıyorum o da zar zor. Nasıl arttırabilirim acaba? Netleri yazın sonunda +60 görmek istiyorum. Günlük kaç saat TYT önerirsiniz?

3-4 net yapıyorsan sorun konu eksiğidir, baştan başlayarak konuları tamamla, ben mert hoca izlemiştim, sadece konuları tamamlayarak 10-15 net üstüne rahatlıkla çıkarsın, sonrasında düzenli olarak TYT mat denemesi çözmen lazım, test kitapları daha çok konu eksiğini gidermeye yardımcı olur, 1-2 tane test kitabı alsan sana yeter, başlangıç olarak 345 sonrasında ise 3D iyidir, ayrıca TYT biraz bencildir, eğer çalışmayı bırakırsan netlerin direkt olarak düşüşe geçer, bu yüzden çalışma planını iyi yapman lazım.

11.sınıfım bitmek üzere zaten TYT 35-45 arası matematik 3-4 yapıyorum o da zar zor. Nasıl arttırabilirim acaba? Netleri yazın sonunda +60 görmek istiyorum. Günlük kaç saat TYT önerirsiniz?

Temel zayıf olabilme ihtimali var ise önce onu güçlendirmeniz gerekmektedir. Bunun için rehber matematik, anteramlar ile matematik kitaplarını bitirebilirsiniz. Temel sağlam ise öncelikle konu başlıklarını baştan tekrar edin sonra da çözümlere geçin. Unutma burada önemli olan unsur sabırlı ve disiplinli olmaktır. Başarılar diliyorum.

Az buz temelin varsa TYT'yi yaz sonuna 80, matematiği 25-30 arası yaparsın. Temel yoksa mecbur antrenmanlarla matematik. Ancak rehber matematik sana zaman kaybettirir önermem.

Az buz temelin varsa TYT'yi yaz sonuna 80, matematiği 25-30 arası yaparsın. Temel yoksa mecbur antrenmanlarla matematik. Ancak rehber matematik sana zaman kaybettirir önermem.

Rehber matematik izlememen gereken ilk matematik kanalı olabilir asla önermem git chat GPT'ye sor o daha güzel anlatır sana

Technopat Haberler

Geri
Yukarı