11. sınıfta matematik temeli nasıl atılmalı?

10 günlük matematik temel kampı işe yararmı
Yaramaz hocam. Mert hoca ya da Eyüp b'den sıfırdan TYT matematik kampını düzgünce izle bitir. O 3 günde şu 5 günde bu kampları patlatır patır patır. Zaten daha 11'e geçmişsin şimdiden 10 güne 15 güne sığdırmana gerek yok sınava 1 ay kalmış gibi. Şuan düzgünce detaylıca bitir. Yaz geldiğinde de en baştan bidaha güzelce bu sefer bol soru odaklı olarak bitir keyfine bak.

hayır hocam maalesef o kadar durumumuz yok🙂
Yok hocam zaten gitmenizi önermiyorum genelde zaman kaybı oluyor evde kendiniz adam akıllı çalışırsanız daha faydalı olacaktır.

Yaramaz hocam. Mert hoca ya da Eyüp B'den sıfırdan TYT matematik kampını düzgünce izle bitir. O 3 günde şu 5 günde bu kampları patlatır patır patır. Zaten daha 11'e geçmişsin şimdiden 10 güne 15 güne sığdırmana gerek yok sınava 1 ay kalmış gibi. Şu an düzgünce detaylıca bitir. Yaz geldiğinde de en baştan bir daha güzelce bu sefer bol soru odaklı olarak bitir keyfine bak.

10 gün fakat ben 20 güne tamamlamaya düşünüyorum hocam herkes önerdiği için almıştım.

hayır hocam maalesef o kadar durumumuz yok🙂
Çok gereksiz zaten dershane. Youtube'da ki ders kaliteleri kendini aştı artık dershanelerden bile çok çok daha verimli hocam. Hemde birinden anlamazsanız ondan daha az kalite de olmayan zibil zibil hoca bulabiliyorsunuz özellikle matematik için.

Bence diğer arkadaşların dediği gibi Eyüp bnin videolalrına bakın aynı zamanda Antrenmanlarla Matematik kitaplari temel için birebir kitaplar. Bunlar size öğrenmeye yetecektir sonrasında Bilgi Sarmal'ı kesin çözüm TYT'si basitten zora her düzeyden soru var ardından duruma göre bir kaynak daha devamında zaten denemelerle oturacaktır. Ben daha öğrenim hayatımda TYT için iki kitap bitirmedim temeli atıktan sonra Bilgi Sarmal'ı çözdüm sonra denemelerle oturdu. Tabi oturmayan konukarda diğer kaynaklardan destek yaptım.
Ve 10 20 günde tyt bitmez tyt çok geniş bir aralık tam olarak oturması uzun sürer emek ister.

10 gün fakat ben 20 güne tamamlamaya düşünüyorum hocam herkes önerdiği için almıştım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu adamdan 70 günde hakkını vererek test kitabı ile çözerek bitir eğer hala sıkıntı çekersen evi arabayı üstüne yapayım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu adamdan 70 günde hakkını vererek test kitabı ile çözerek bitir eğer hala sıkıntı çekersen evi arabayı üstüne yapayım.

Hocam bu kampla beraber 11. sınıf matını halledebiliri miyim?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı