11. sınıfta anadolu meslek programı müfredatında normalde matematik yok. Ama seçmeli olarak seçtirirlerse 2 saat olur. Onda da öğretmeniniz TYT ağırlıklı işler.Arkadaşlar mesleki ve teknik Anadolu lisesinde okuyorum elektrik elektronik bölümü merak ettiğim şey bu sene matematik olacak mı seçmeli gibi şeyler duydum doğru mu?
11. sınıfta anadolu meslek programı müfredatında normalde matematik yok. Ama seçmeli olarak seçtirirlerse 2 saat olur. Onda da öğretmeniniz TYT ağırlıklı işler.Arkadaşlar mesleki ve teknik Anadolu lisesinde okuyorum elektrik elektronik bölümü merak ettiğim şey bu sene matematik olacak mı seçmeli gibi şeyler duydum doğru mu?
Hocam 11. sınıfta Anadolu meslek programında normalde matematik yok. Ama seçmeli olarak seçtirirlerse 2 saat olur. Onda da öğretmeniniz TYT ağırlıklı işler.
11. sınıfta Anadolu meslek programı müfredatında normalde matematik yok. Ama seçmeli olarak seçtirirlerse 2 saat olur. Onda da öğretmeniniz TYT ağırlıklı işler.
Genellikle kendileri seçtiriyor veya direkt ayarlıyor, sınıf değişeceğini sanmıyorum.içimi rahatlattınız geçen dönem 5 ders işliyorduk ve matematik beni gerçekten çok bunaltıyor.
Hocam eğer seçtirirlerse biz mi seçeceğiz yoksa kendilerimi karar veriyor bir de eger sectirirlerse sınıflar değişir mi?
Genellikle kendileri seçtiriyor veya direkt ayarlıyor, sınıf değişeceğini sanmıyorum.
Okulunuzun idaresiyle iletişime geçip öğrenebilirsiniz önceden.Off inşallah olmaz ya.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.