11. sınıfta MESEM'e geçilir mi?

Fıratt35

Decapat
Daha fazla  
Selamlar, 11. sınıfa gidiyorum ve Anadolu lisesindeyim, derslerim kötü ve okuyamayacağımı anladım, en azından işim olsun milyonlarca üniversite mezunu gibi kalmayayım diye oto tamirci olmak istiyorum. Normalde direkt sanayide işe başlayacaktım okulu açığa alıp, fakat MESEM daha cazip geldi. Kalfalık, ustalık belgesi veriliyor ve lise diploması veriliyormuş. Sizce ne yapmalıyım geçeyim mi MESEM'e? 11. sınıfta geçiş var mı? 15tatilde geçiş var mı? Normal meslek liselerine 11'de geçilmiyor peki MESEM de bu olay var mı?

MESEM'e istediğiniz yaşta geçebilirsiniz fakat 10. sınıftan başlarsınız. MESEM kayıt dönemlerini takip ederek ne zaman kayıt olabileceğinizi öğrenebilirsiniz.

Selamlar, 11. sınıfa gidiyorum ve Anadolu lisesindeyim, derslerim kötü ve okuyamayacağımı anladım, en azından işim olsun milyonlarca üniversite mezunu gibi kalmayayım diye oto tamirci olmak istiyorum. Normalde direkt sanayide işe başlayacaktım okulu açığa alıp, fakat MESEM daha cazip geldi. Kalfalık, ustalık belgesi veriliyor ve lise diploması veriliyormuş. Sizce ne yapmalıyım geçeyim mi MESEM'e? 11. sınıfta geçiş var mı? 15tatilde geçiş var mı? Normal meslek liselerine 11'de geçilmiyor peki MESEM de bu olay var mı?

Hocam sanırım MESEM'e geçerseniz 10. sınıftan başlayacaksınız.

Yukarıda da denildiği gibi 10. Sınıftan başlarsınız ancak geçmeniz iyi olur, çok doğru düşünmüşsünüz.
Nereden dönseniz kârdır :)
Çok teşekkür ederim yanıtın için birazdan ailemle konuşayım nakil yapmaya çalışalım olmadı okula gidip sorarız tekrat teşekkürler.

Sizce okula gidip mi nakil yapayım yoksa e okul üzerinden mi? Hayatımda hiç nakil yapmadım nasıl olur bilmiyorum.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı