Yavuzafs
Hectopat
Peki normal geçsem yine 10. sınıftan başlatırlar mı?
Normalden kastınızı anlamadım ama 10,11 ve 12.sınıflar 10.sınıftan başlatılıyor 9.sınıflar ise 9.sınıftan
Peki normal geçsem yine 10. sınıftan başlatırlar mı?
Normalden kastınızı anlamadım ama 10,11 ve 12.sınıflar 10.sınıftan başlatılıyor 9.sınıflar ise 9.sınıftan
Ben 11. sınıfım Anadolu lisesinde okuyorum MESEM'e geçmek istiyordum ama dediğiniz gibi 10'dan başlatırsalar gitmem.
MESEM'e gitmenizi genel olarak ben önermem gitmiş birisi olarak hocam ama 10.sınıftan başlamak büyük bir sorun olmaz haftada 1 gidiyorsunuz sonuçta.
Ben polis olmak istiyorum ve MESEM'e gidersem hem oradan da polis olunuyor polislik sınavını kazanazmazsam diye gitmek istiyorum hazır mesleğim olmuş olurdu.
O zaman iş değişir. Neden diyecekseniz MESEM'e genelde tamir işleri için gidildiğinden dolayı önermiyorum çünkü o bölümde okuyanlar hayatta vasfı olmayan belki de bir kötü lafa insan öldürebilecek insanlar. Polislik durumunu MESEM'de dürüst olayım hiç bilmiyorum ama polislik okuyan insanların sorunlu olacağını düşünmüyorum. Nasıl işlediğini ayrı bir konu açarsanız bilen kişiler ulaşır.
11.sınıfsan 2.döneme kadar kayıt yaptırırsan 11den devam edersin ama 2.dönem başladıktan sonra yaptırırsan 2.dönem bitince yani seneye 10dan başlarsınÇıraklığa geçsek bile mi 10'dan başlıyoruz?
11.sınıfsan 2.döneme kadar kayıt yaptırırsan 11'den devam edersin ama 2.dönem başladıktan sonra yaptırırsan 2.dönem bitince yani seneye 10'dan başlarsın.
11.sınıf iseniz 10.sınıftan başlatıyorlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.