11. sınıfta meslek lisesinden Anadolu lisesine geçilir mi?

@WAR10CK @Sendurmen öncelikle biraz geç cevap verdim kusura bakmayın.Tüm bunlara rağmen değiştirilir mi sizce? Kendi fikrinizi sormak istiyorum.Yeni ortama alışmak filan zor olur mu? Bir de okulların açılmasından 1 hafta geçti şuan mı geçsem daha mantıklı olur 2.dönemde mı geçsem daha mantıklı olur?
Geçiş yapmayı planlıyorsan bir an önce yapmalısın bence. 2. dönem mi seneye mi derken zaten yapamazsın. Ortama alışma konusuna bir şey diyemem. Neticede kimseyi tanımadığın bir ortama gideceksin. Çok sosyal biriysen hızlı kaynaşma ihtimalin var ama oradaki tipler nasıldır orası da ayrı konu. Sen kaynaşmak isterken onlar seni dışlayabilir, neticede onlar da seni tanımıyor. İşin içinde insan faktörü olduğu için belli olmaz yani orası. 2 haftada da kaynaşıp alışabilirsin, 1 yıl da sürebilir.

Mesleği yapmak istemiyorum diyen sensin. Şayet anadolu lisesinin sana daha çok faydası olacağını düşünüyorsan ve şu anki lisenin ortamını da gerçekten hiç sevmiyorsan bir an önce değiştirmen en mantıklısı. Ama kararsız kalmana sebep olan faktörler varsa iyice düşün öyle karar ver. Çok da geç kalma, dönem ortasında gitmen de çok garip olur. Hazır daha ilk haftalardayken değiştireceksen değiştir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı