11. Sınıfta Meslek Lisesine Geçiş

Ben de anadoluda okuyorum. Okulum aşırı derece kötü, ben de kötüyüm ben de senin gibi meslege geçme kararı almıştım. Yukardakinin dedigine bakma. 11. Sınıfta geçme yok. Olsa da yapamazsın zaten. İlce MEB' e sormuştum. Adamlar 9 dan beri meslek ile ilgili bizden farklı dersler görüyorlar. Otomatikman geçsen de bazı derslerden sorumlu olarak geçersin. Bölüm seçmen için ise 9. Sınıf puanına bakıyorlar. Zaten istesen de geçemezsin. Inanmıyorsan oturduğun yerdeki İlce MEB'e git sor. Araştır. Ben de senin gibi düşünüyordum.

Hangi sınıfta geçersen geç lise 2'den başlarsın. 9. sınıfı düz lisede okuyup daha sonra mesleğe geçip 2'den başlamıştım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşım adam 11. Sınıf. 10. Sınıf karnesini almış. Sistem kaydedilmiş. Sınıf düşürme olayı e-okul sisteminde yapılmıyor. Element uydurmayın. Açık öğretimde okuyor sanki. 10. Sınıfın 2. Döneminden itibaren geçiş olmaz. Okul idaresi için pasif durumda olur. Ayrıca dediğinizin arkasındaysanız buyurun kaynak gösterin.

Kaynak arıyorsan oda benim.
9. Sınıfı düz lisede okuyup daha sonra meslek lisesi 2. sınıfa başladım.
3. Sınıfta elektronik bölümünü beğenmedim için bilgisayar bölümüne geçiş yapmak istedim ve 2 sınıftan tekrar başlattılar. Yukarıda ki cümlede bizzat yüzüme söylendi meslek lisesinde.

Kaynak arıyorsan oda benim.
9. Sınıfı düz lisede okuyup daha sonra meslek lisesi 2. sınıfa başladım.
3. Sınıfta elektronik bölümünü beğenmedim için bilgisayar bölümüne geçiş yapmak istedim ve 2 sınıftan tekrar başlattılar. Yukarıda ki cümlede bizzat yüzüme söylendi meslek lisesinde.
Hocam sen okuk içinde 2. Sınıftan başlamışsın. Bu arkadaş okul türünü degiştirmek istiyor. 9. Sınıfta dediğiniz normal. Tür değiştirmek sıkıntılı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı