Çözüldü 11. sınıfta meslektan açığa geçiş

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

arandomaccounttt

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Şu an 11. sınıf meslek lisesinde okuyorum. Bu sene sınıfta kalıp seneye açık liseye geçmek istiyorum. Fakat anlamadığım yerler var. Mesela bu kredi sistemi nasıl işliyor? Ben 11. sınıf olarak başlarsam kaç kredi ile başlayacağım? Ve mezun olmam 2 yıldan uzun sürer mi? Hangi dersler zorunlu olacak? Çok endişeliyim bu konuda bilgisi olan varsa yazabilir mi acaba? :( @333365

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
170 krediye ulaştığında okuldan mezun olursun. Her sınav kredi sistemine dayalı. Mesela matematik 5 ise İngilizce 2 bunu atıyorum. Her dersin kendine göre bir sayısı var diye biliyorum. 11.sınıfta başlarsan ortalama 105 kredi ile başlarsınız.
170 krediye ulaştığında okuldan mezun olursun. Her sınav kredi sistemine dayalı. Mesela matematik 5 ise İngilizce 2 bunu atıyorum. Her dersin kendine göre bir sayısı var diye biliyorum. 11.sınıfta başlarsan ortalama 105 kredi ile başlarsınız.

Çözüm
Çok teşekkür ederim. Sanıyorum ki ben başladığımda galiba 3-4 derslerini tamamlamış olarak gözükecegim. 5-6-7 ve 8 den sorumlu olacağım diye biliyorum. Peki buradaki zorunlu derslerin hangileri olduğu hakkında bilginiz var mı? Baktığımda bazı dersler sadece 4 ve altındakilerde var diye gördüm. Mesela 5 matematiğe rastlayamadım baktığımda.

Çok teşekkür ederim. Sanıyorum ki ben başladığımda galiba 3-4 derslerini tamamlamış olarak gözükecegim. 5-6-7 ve 8'den sorumlu olacağım diye biliyorum. Peki buradaki zorunlu derslerin hangileri olduğu hakkında bilginiz var mı? Baktığımda bazı dersler sadece 4 ve altındakilerde var diye gördüm. Mesela 5 matematiğe rastlayamadım baktığımda.

Bir şey değil. Zorunlu derslerin hangileri olduğunu ne yazık ki bilmiyorum. Ama halk eğitim merkezinde veya AÖ liselerine gidip bilgi alabilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı