T tre x Femtopat Katılım 17 Kasım 2024 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2024 #1 Sayısal ilk 50k hedef için 11 de mı yoksa son sene mı açığa geçmek mantıklı olur? Edit; çalışmak için gerekli disiplinim var. Açığa geçip derece yapanlar bilgilendirirse çok iyi olur. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Aralık 2024
Sayısal ilk 50k hedef için 11 de mı yoksa son sene mı açığa geçmek mantıklı olur? Edit; çalışmak için gerekli disiplinim var. Açığa geçip derece yapanlar bilgilendirirse çok iyi olur.
7 783268 Centipat Katılım 8 Mayıs 2024 Mesajlar 443 13 Aralık 2024 #2 tre x dedi: Sayısal ilk 50k hedef için 11 de mı yoksa son sene mı açığa geçmek mantıklı olur? Edit; çalışmak için gerekli disiplinim var. Açığa geçip derece yapanlar bilgilendirirse çok iyi olur. Genişletmek için tıkla... Öyle hadi geçeyim kalkmış hocam. geçerli şartlarınız olması lazım Artı 0 Eksi
tre x dedi: Sayısal ilk 50k hedef için 11 de mı yoksa son sene mı açığa geçmek mantıklı olur? Edit; çalışmak için gerekli disiplinim var. Açığa geçip derece yapanlar bilgilendirirse çok iyi olur. Genişletmek için tıkla... Öyle hadi geçeyim kalkmış hocam. geçerli şartlarınız olması lazım
klanea Centipat Katılım 15 Temmuz 2024 Mesajlar 143 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2024 #3 Açığa nasıl geçmeyi düşünüyorsun? Artı 0 Eksi
A ABalinX Femtopat Katılım 13 Aralık 2024 Mesajlar 37 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4060 Ryzen 7 5700 Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2024 #4 Açığa geçebiliyorsan 12. sınıfta geçmek en mantıklısı bence. Artı 1 Eksi
KS KS T tre x Femtopat Katılım 17 Kasım 2024 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2024 #5 klanea dedi: Açığa nasıl geçmeyi düşünüyorsun? Genişletmek için tıkla... Mazeretim var hocam. 783268 dedi: Öyle hadi geçeyim kalkmış hocam. geçerli şartlarınız olması lazım Genişletmek için tıkla... Mazeretim var geçebilirim hocam ABalinX dedi: Açığa geçebiliyorsan 12. sınıfta geçmek en mantıklısı bence. Genişletmek için tıkla... Sağolun Artı 0 Eksi
klanea dedi: Açığa nasıl geçmeyi düşünüyorsun? Genişletmek için tıkla... Mazeretim var hocam. 783268 dedi: Öyle hadi geçeyim kalkmış hocam. geçerli şartlarınız olması lazım Genişletmek için tıkla... Mazeretim var geçebilirim hocam ABalinX dedi: Açığa geçebiliyorsan 12. sınıfta geçmek en mantıklısı bence. Genişletmek için tıkla... Sağolun
BirForumcuKişi Hectopat Katılım 22 Şubat 2022 Mesajlar 2.197 Çözümler 17 Yer BODRUM 14 Aralık 2024 #6 11 de geç zamanında ben geçemedim pişmanım okul vakit kaybından bir şey değil bunu 12.sınıf olarak söylüyorum. Artı 1 Eksi
11 de geç zamanında ben geçemedim pişmanım okul vakit kaybından bir şey değil bunu 12.sınıf olarak söylüyorum.
KS KS T tre x Femtopat Katılım 17 Kasım 2024 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2024 #7 BirForumcuKişi dedi: 11 de geç zamanında ben geçemedim pişmanım okul vakit kaybından bir şey değil bunu 12.sınıf olarak söylüyorum. Genişletmek için tıkla... Sağol Hocam müsadere varsa tyt netiniz kaç? Artı 0 Eksi
BirForumcuKişi dedi: 11 de geç zamanında ben geçemedim pişmanım okul vakit kaybından bir şey değil bunu 12.sınıf olarak söylüyorum. Genişletmek için tıkla... Sağol Hocam müsadere varsa tyt netiniz kaç?
BirForumcuKişi Hectopat Katılım 22 Şubat 2022 Mesajlar 2.197 Çözümler 17 Yer BODRUM 14 Aralık 2024 #8 tre x dedi: Sağ ol hocam müsadere varsa TYT netiniz kaç? Genişletmek için tıkla... Hocam okulda çalısamıyorum bizim hocalar aşırı baskı kuruyor düşünün halen 12.sınıfta resim dersinden yazılı oluyorum o yüzden 30 filan mecbur mezuna bırakacağım. Artı 0 Eksi
tre x dedi: Sağ ol hocam müsadere varsa TYT netiniz kaç? Genişletmek için tıkla... Hocam okulda çalısamıyorum bizim hocalar aşırı baskı kuruyor düşünün halen 12.sınıfta resim dersinden yazılı oluyorum o yüzden 30 filan mecbur mezuna bırakacağım.
A ABalinX Femtopat Katılım 13 Aralık 2024 Mesajlar 37 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4060 Ryzen 7 5700 Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2024 #9 Açığa geçersen bu arada bence bir dershaneyede başla orada sana çok yardımcı olurlar. Artı 0 Eksi