11. sınıfta notlardan sınıfta kalmak

Arkadaşın dediği eski yönetmenlik şu an değişti sen yeni liseye geçecektin sanırım sen 4 dersten kalirsan sınıfta kalirsin
Yeni sistemde 50 üstü ortalamayla kalınan 1 ders ile doğrudan geçiliyor ,3 derse kadar sorumlu geçiliyor ,3 veya fazla ise ortalama ne olursa olsun sınıfta kalınıyor. Ancak liseli olmadığım için hangi sınıflarda şu an uygulanmakta bilmiyorum.

Evet benim arkadaşım 7-8 dersten kaldı ortalaması 50 üzerindeydi geçti.

11i oyle gecti degil mi gecen sene şu an 12
Edebiyat geciyorum devamsizlik 20 izinli 8 izinsiz yil sonu ortalamasi kesin 50 ustude
ya 11lerdede derslerden sinifta kalma varsa eski yonetmeligin gecerli olup dersten kalma sinirinin olmadigini nereden dogrulayabilirim mudur yardimcisiyla konusucamda o zamana kadar gec olabilir yarinda sinav var.

11i oyle gecti degil mi gecen sene şu an 12.
Edebiyat geciyorum devamsizlik 20 izinli 8 izinsiz yil sonu ortalamasi kesin 50 ustude.
Ya 11lerdede derslerden sinifta kalma varsa eski yonetmeligin gecerli olup dersten kalma sinirinin olmadigini nereden dogrulayabilirim mudur yardimcisiyla konusucamda o zamana kadar gec olabilir yarinda sinav var.

Evet hocam 11 öyle geçmişti.

Kalmamaya çalış. Kalırsan bu senenin 10'larının müfredatı çok yoğun onlarla aynı eğitimi almaya başlayacaksın. Büyük sıkıntı. Çok çalış hocalarınla konuş daha sınavların bitmedi diye biliyorum geçmeye çalış.

Kalmamaya çalış. Kalırsan bu senenin 10'larının müfredatı çok yoğun onlarla aynı eğitimi almaya başlayacaksın. Büyük sıkıntı. Çok çalış hocalarınla konuş daha sınavların bitmedi diye biliyorum geçmeye çalış.

Sınavlar bitti biyolojiden ve kimyadan yuksek ihtimal geciyorum matematik fizik kalıyorum.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı