11. sınıfta PS5 alınır mı?

Keremdigital

Hectopat
GTA 6 seneye çıkıyor ve PS5 almayı düşünüyorum ama 11. sınıf sayısal öğrencisiyim ve bayağı bir kararsız kaldım. Alsam da okuldan gelince dinlenme amaçlı oynarım, onun dışı oynamam. Sizce almalı mıyım? Ders çalışmamı büyük ölçüde etkiler mi?

GTA 6 seneye çıkıyor ve PS5 almayı düşünüyorum ama 11. sınıf sayısal öğrencisiyim ve bayağı bir kararsız kaldım. Alsam da okuldan gelince dinlenme amaçlı oynarım, onun dışı oynamam. Sizce almalı mıyım? Ders çalışmamı büyük ölçüde etkiler mi?
En büyük pişmanlığım 11. sınıfta bilgisayar almaktı ne kadar iraden olursa olsun bir yerden sonra kontrolünden çıkyor maalesef.

Her ne kadar çok oynamam desende oynayasın gelecek maalesef. Biraz düşününce sınav için almayayım, ders çalışayım dersin biraz daha düşününce hayata 1 kere geliyoruz bari zevk alalım diyorsun işte bu insanı strese sokuyor. Eğer gerçekten sınavı aksatmadan oynayabileceğinize inanıyorsanız alın fakat ben kendime hakim olamam oynarım derseniz almayın bence. Alırsanız bile evden birine söyleyin günde veya haftada belirli bir saatte size verip geri kalan zamanda sizden saklasın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı