11. sınıfta sınıf değiştirilebilir mi?

Aynı bölümden farklı sınıfa geçmeye çalışacağım. Bölüm değiştirmem zaten.

Özel hocam.

Dediğim gibi samimi olduğun hocalar bile buna yardımcı olabilir bende Anadolu lisesindeyim arkadaşım her sene ikiziyle aynı sınıfa geçti müdür yardimcisiyla konuşup. Sende 11.siniflara bakan müdür yardımcısı ile konuş anlayış göstermezse ailenle git.

Biliyorum geçmiş zor olabilir ama sınıfta göreceğin gibi okuldada göreceksin. Beni 3 kere aldatan eximi her gün görüyorum ve 2mizde meslek bölümünde olduğumuz için Toplantı falan olduğunda görmek zorunda kalıyorum. Benim 3 senem daha böyle geçecek Anadolu'ya geçip kurtulabilirim ama mesleğim yanar. Sende belki de geçireceğin güzel yılları çöpe atıyorsun. Çok gereksiz bir sebep, mesela diyelim ki o kişiyle barıştınız. Bu sefer de onun yanına gitmek için çok zorluk çekeceksin. Harap etme kendini.
Hocam şuanlık tercihim aynı sınıfta bulunmamak bölüm değiştirmicem zaten c sınıfından d sınıfına geçicem

Hocam şu anlık tercihim aynı sınıfta bulunmamak bölüm değiştirmicem zaten C sınıfından D sınıfına geçeceğim

Peki değiştireceğin sınıfta veya şu an olduğun sınıfta arkadaşların var mı?

Değiştireceğim sınıfta var

O zaman değiştir. Değiştirme sebebi sorarsalar, o sınıfta rahat edemediğini fakat değiştireceğin sınıfta arkadaşları olduğundan rahat edebileceğini ve çekinmeyeceğini söyle.

Şöyle düşün benim işyerimde tahammül edemediğim ve her zaman kontakt kurmak zorunda olduğum bir çok insan var 9 saat boyunca. Aslında bir süre sonra alışabiliyorsun inan bana. Beterin beteri var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı